| McFantoma a întrebat:

Acum cateva zile m-am uitat la niste filme de groaza iar acolo am vazut un om rau care omora copiii iar eu am 13 ani si m-am dus in padure mi s-a parut ca l-am vazut acolo si cred ca a fost real si nu o iluzie fiindca m-a alergat pana in cimitir! si nu stiu ce se intampla ma simt cum ar fi ca sunt urmarit si vazut de oameni intruna si cand ma uit in spate nu e nimeni! sad Credeti ca e adevarat?
Vi s-a intamplat si voua?

Răspuns Câştigător
| ViSsseS a răspuns:

Is doar filme, calmeaza-te si mi-e mi s-a intamplat anul trecut dar erau niste iluzii pentru ca stateam si ma gandeam numai la el...iti recomand un psiholog

7 răspunsuri:
| McFantoma explică (pentru ViSsseS):

Nu am nev de pshiholog am ezolvat problema mi-a facut o farsa fratele meu acum imi zice al naibii

| forsaken99 a răspuns:

Pai sincer si mie mi s-a intamplat doar ca tatal meu avea o macheta ascutita in stare buna cand ma gandeam ca e in spate o luam si nu ma uitam ma intorceam cu ochi inchisi si taiam nimic happy Oricum poate sunt nebun pentru asta dar am rezolvat in fine tu faci si crezi ce vrei.

| raresm99 a răspuns:

Nu este adevarat. Iti joaca mintea feste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Du te la psiholog, poate te invata sa te uiti a filme pentru varsta ta

| stlucian a răspuns:

La varsta TA nu ti-as recomanda aceste filme! Subconstientul omului e neinteles si aceste filme te pot influenta negativ chiar speria uneori chiar daca sunt iluzii!
SPER SA NU MAI URMARESTI ASEMENEA productii de cand cand te simti in stare sa le invingi! Colo pe la 18 ani poate!

PS: Sa stii (dar sa nu spui la nimeni) ca pe la vreo 11-12 ani am crezut ca pot dormii singur in camera dar nu a tinut ca eram obisnuit sa dorm cu bona mea si desi mi-este rusine asta a fost am urlat pe la vreo 12-01 noaptea(ca era intuneric) ca un smintit!
NU vreau sa patesti la fel!
Lasa aceste filme si cauta altele! O sa ai timp de ele mai tarziu s-au dupa cum stiu eu o sa te interesaza altele big grin o sa vezi tu care! thumbs up

| Lrc_Teodor_1996 a răspuns:

Salut. NU nu este adevarat din cauza ca te-ai uitat la film mintea tipareste cea ce vede si din cauza ca probabil te-ai fi speriat mintea a tiparit imaginea. Dupa acea cand ai mers in padure sigur a fost putin straniu asa ca cea ce a tiarit mintea a dat imaginea aia.asa ca ar fi indicat sa te uiti la filme de genul ala mai putin sa daca nu ziua

| Carmen100 a răspuns:

Oooof! E doar un film, nu ti se va intampla nimic rau. Trebuie doar sa iti spui in minte ca nu e real si apoi sa te gandesti la ceva fericit si gata. Sfatul meu e sa nu te mai uiti la filme de groaza daca ti se intampla asa.winking