| DiiiAnAaaa a întrebat:

Acum un sfert de ora m-am certat cu mama foaarte tare.x(
In fiecare zi ma intreaba ce am mancat.E foarte enervanta.Azi problema a fost ca am mancat "doar" 2 salate si 3 mere.straight face. Chiar e asa putin? Ca mi-a facut capul calendar.

18 răspunsuri:
| catafreestyle a răspuns:

Asa imi facea si mie...laughing
da sa mai potolit

| DiiiAnAaaa explică (pentru catafreestyle):

Da dar spune nuumai prostii.~x(
ca nu mai prind 30 de ani daca o tin asa si blablabla chatterbox ...azi m-a scos din sarite rau de tot x(

| vempiregirl a răspuns:

Crede-ma ca mama ta nu-ti doreste raul. si pe mine mama ma intreaba dar asta nu inseamna ca te intreaba ca sa te enerveze.ea tot la tine si la sanatatea ta se gindeste. Are grija de tine. Daca cind erai mica mama nu avea sa te hraneasca la timp, nu avea sa te imbrace cofosrm timpului.ce om avea sa ajungi acum.(bolnav) Ea a avut grija pentru tine..Intelegeo si fii alaturi mereu..Pentru ca cind o so pierzi o sa te rogi lui Dumnezeu ca sa o intoarca si sa iti spuna din nou cum sa faci, cesa maninci ca sa simti si tu dragostea de mama din nou..Viata e dura si poate o ingnori, dar familia nu o ignora nicicind, incerca sa stai mai mult cu mama ta de vorba, sa mai glumiti, sa va duceti la o plimbare.Fao pe mama ta fericita acum cit ai momentul, pentru ca te iubeste si nu asteapta din partea nimic decit dragostea si sustinerea ta. Sper ca te-am ajutat.
Daca o sa vrei sati mai dau sfaturi sa ma contactezi

rolling on the floor...ca nu mai prinzi ce?

la mine cred ca s-a saturat sa se certe cu mine

| catafreestyle a răspuns (pentru vempiregirl):

Asa e...dar in ultimul timp ma certa asa degeaba...parca din obisnuinta

| catafreestyle a răspuns (pentru vempiregirl):

Cei drept asta mia prins chiar bine...sunt mult mai calm acum

Auzi.da ce inaltime ai?

Pai eu m`am saturat sa ma contrazic cu ea. daca asta nu i se pare mancare sanatoasa.straight face
cica nu am asimiliat nici 500 de calorii azi.

| vempiregirl a răspuns:

Poti sa spui mai detaileat ce s-a intamplat poate te pot ajuta?

1.60 big grin

| DiiiAnAaaa explică (pentru vempiregirl):

Asa este stiu ca mama nu imi vrea raul dar cateodata am impresia ca nici ea nu crede ce spune.

| catafreestyle a răspuns (pentru DiiiAnAaaa):

Eu am 1.61. team luat tongue
si ce varsta ai?

| vempiregirl a răspuns:

Aici are loc o conversatie de viata. spoate sa fie rs normale dar nu intrebari prostesti..cred eu.

| DiiiAnAaaa explică (pentru vempiregirl):

Am slabit. mancand salate si fructe, mai putina paine, carne cat mai putina.intelegi tu...dar nu simt ca ma infometez. doar ca mananc foarte rar carne paine si dulciuri.mie una mi se pare sanatos.big grin
dar mama nu e de acord.

| wforweirdo a răspuns:

Sunt zile în care mănânc cam puţin, şi mă tot întreabă "nu vrei *nu ştiu ce*?" sau zice să mănânc, mănâncă, mănâncă, mănâncă. Păi şi dacă chiar nu mi-e foame... lasă-mă femeie în pace. Mă scoate din sărite uneori. Trebuie doar să o ignori.

| vempiregirl a răspuns:

Ar trebui intr-o zi cind e linistita ca incercati cumva sai explicati lucrul asta.dar nu repede deodata.dar mai intii o intrebi ce mai face si apoi puteti sa incepeti..sau poate sa faceti o masa pentru ea sa manince si apoi ii spuneti

| DiiiAnAaaa explică (pentru wforweirdo):

Dada. exact prin acelasi lucru trec si eu.i-am spus azi ca nu e frumos sa insiste cand mu vreau sa mananc. oricum tot ce vreau o sa fac si o sa reuseasca doar sa ma enerveze.
mersi pentru raspunsuri.:*

| Dana211 a răspuns:

Sincer mie mi se pare ca te infometezi si mai mult decat atat iti distrugi organismul si iti dai tot metabolismul peste cap. Nu stiu ce varsta ai dar sa stii ca dietele "dupa ureche" nu sunt recomandate la copii decat daca sunt prescrie de un nutritionist pentru ca din cauza lor ajungi sa ai probele mari peste ani si sa te confrunti cu tot felul de dereglari. Chiar am avut ocazia sa cunosc o doamna de 35 de ani care a tinut tot felul de diete prin tinerete si nu ai ideea cu ce a ajuns sa se confrunte. Chiar spunea ca a facut greseala vietii mai ales ca nici nu era necesar neaparat sa slabeasca (avea putina burta si putina grasime pe solduri) iar acum de 2 ani de zile numai prin spitale umbla. E alegerea ta ce faci dar nu te mai certa cu mama ta pentru ca ea chiar daca nu e experta in domeniu stie ce zice