Nu vad care-i problema.Atata timp cat intrebarile sunt in limita bunului simt...fiecare are dreptul sa primeasca lamuriri.
Oricum, scopul site-ului este sa ajute, sa ofere solutii.Nu vad cu ce te deranjeaza daca o fata pune intrebari referitoare la menstruatie. Ce, tu la varsta ei, 12, 13 ani, ai fost savanta? N-ai avut nevoie de ajutor? Poate le e prea rusine sa vorbeasca cu mamele, asa ca vin aici.Si exista persoane competente, medici, care le rezolva dilemele.
Site-ul are mai multe categori, printre care si "dragoste si sex". Daca aceasta categorie exista, inseamna ca si intrebarile gen "cum sa cuceresc un baiat" sunt admise. Daca nu-ti place, treci peste, nu te uita, nu te obliga nimeni sa raspunzi.
Una e sa ai intr-adevar nevoie de un sfat si alta e sa vii cu intrebari cretine, gen "jucam fazan" sau "sunt frumoasa?"...pe mine astea ma deranjeaza.
Nu te injur, iti spun de ce nu sunt de acord cu tine si cred ca ti-am dat si niste argumente valide.
Idem ''brianna" & ràspunsuri la intrebàrile tale Cred ca poti gasi si tu pe google/:-) dacà te deranjeazà itrebàrile adolescentelor dai pagina si gata.
VibeTrix întreabă: