Păi unde e gelozie e și iubire.
Trebuie sa ai dovezi că îl înșală.
Nu te grăbi să tragi concluzii.
Vorbește cu băiatul de care îți place, dar eu zic să aștepți până se despărți...
Ai un aer de superioritate in conditiile in care esti o simpla amanta la care i.o "trage" unu cand are chef si se plictiseste si pe urma o lasa cu ochii in soare.
Daca vrei sa vorbesti asa de sus fi demna intai si fa-ti o relatie serioasa, in care sa fi capabila sa fi unica si apoi da sfaturi.Eu nu te judec pentru ca mie nu ai cum sa imi furi barbatul, pentru ca eu am barbat nu un copil razgaiat sau un curvar ce nu e capabil sa tina o femeie.
Daca el te iubea atat de tare nu mai exista persoana cealalta acum in viata lui.Dar din cate se pare asa imatura, departe si geloasa cum e o iubeste mai mult decat pe tine iar pe tine te tine pentru nevoia lui sexuala.
Tu esti nedreapta ca o judeci pe ea ca e geloasa pentru ca in definitiv fata are dreptate in ceia ce zici, dar are prea mult bun simt incat sa nu mearga sa iti smulga parul.
Sa nu intelegi gresit, sau sa crezi ca am ceva cu tine dar dupa ce ai scris prima parte ma asteptam macar sa ai o mica remuscare, sau sa spui ca va iubiti si etc dar la tine e o chestie de plictiseala.Adica iti bati joc de o alta femeie pentru ca te plictisesti nici macar din iubire.
Ai scris degeaba sincer absolut tot este degeaba scris. Nu intelegi rostul interventii tale. In primul rând este un prieten de familie și nu îmi bat joc de nimeni. Ma simt doar bine înțelegi și eu și el. Care-i vina mea? N-ai înțeles ca totul vine din partea lui? Am folosit termenul divorț și probabil de acolo te-ai aprins, înțeleg! Nu-i vorba de asa ceva pentru ca suntem minori toți 3. Si spre uimirea ta de femeie maritata cu barbat care sta pe TPU si comenteaza eu nu mi-am tras-o cu nimeni (virgina scrie pe mine) am demnitate dar n-ai inteles ca eu doar Il consolez pe acest prieten ca ea ii imatura. si am mentionat clar ca imi plac mesajele dulci si iesirile in oras! Nici de cum sa fac altceva
El mi-a zis ca banuieste asta deci tu ai fi geloasa daca i-ar comenta una un pupic si El unul inapoi? Nu-i motiv serios s-a certat cu el pe asta in relatie nu in casnicie iti dai seama ce drama
"Ai accepta o relație cu cineva care este deja intr-o relație de mai mult timp? pe mine nu ma deranjează sincer."
Deci ai o relatie cu cineva ce are deja o relatie.
"Un cuplu este format din 2 da dar daca el vrea și cu tine ceva? acum descriu viața mea nu mai judecați fetele ca va fura iubiții!"
Unde specifici ca e vorba despre tine si viata ta.
".....comentasem la poza iar ea i-a zis sa mi-o tragă dacă tot îmi Răspunde la comentariu va dați seama ce fata e ..de-ar sti ce s-a întâmplat deja sau dacă ar vedea un singur mesaj ar bagă divort sincer"
Si aici unde spui cate s-au intamplat deja.Nu e vorba ca sunteri minori sau nu, e vorba ca tu te simti bine in situatia asta si cum ai spus nu ai nimic impotriva ca el umbla dupa tine de parca asta ar fi o scuza si tu nu ai facut nimic, tu nu esti vinovata ca accepti stiind ca ar o alta relatie.
Prima oara spui ca pfff ce se intampla intre voi si bla bla dupa o dai la intors ca nu ai facut nimic, ca esti virgina si te pomenesti ca nici nu iti mai convine ca umbla dupa tine dupa ce ai tinut mortisi sa te lauzi de cat esti tu de desteapta ca ii iei iubitul fraierei si altora...
Eu iti spun doar ce spunea Boufflers: "Gelozia e sora iubirii la fel cum Lucifer e fratele ingerilor".
Felicitari! Un raspus de persoana care gandeste matur, cu toate ca este minora.
Aaansnmmm întreabă: