| Anca95 a întrebat:

Ai renunta la tot pentru dragoste? De ce?

6 răspunsuri:
| Swallow a răspuns:

Da,daca asta ar fi dragoste adevarata,dragostea vietii mele. De ce?! pentru ca mai presus de orice,mai presus decit mine, cind iubesc~ e cealalta persoana.El e centrul, el e universul.Cu el incepe orice actiune,orice gind,orice dimineata si se termina orice seara. De ce n`as face`o?! Dragostea adevarata e unica,nu pot pierde asa o sansa, iar pentru ea, sa renunt la tot e simplu.Trebuie doar sa-l iubesc, si doar el sa ma iubeasca.Simplu si naiv ) Bye dear` :*

| IMC90 a răspuns:

Nu. Dragostea este doar un proces chimic care se petrece in creier. Dragostea adevarata este foarte rara si nu se ''dezvolta'' de regula intre adolescenti.

| Agradável a răspuns:

La tot nu pot sa renunt, asta ar insemna sa renunt la mine si fara mine nu exista dragoste, dragostea incepe cu mine apoi cu celalt.

| SoulReaper a răspuns (pentru Agradável):

Si totusi... dragostea poate fi si fara "mine". Cu toate ca incepe cu "mine", e posibil si fara, eventual. La ce ma refer, ti-ai da, prin "tot", viata pentru o persoana pe care o iubesti cu adevarat?

Raspuns la intrebare, anca.
Da, as renunta. Pentru ca stiu ca voi avea un sprijin sa primesc mai mult decat am avut odata cu dragostea persoanei.

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu am renuntat si imi pare rau pentru ca acum sufar...

| Adriiiii a răspuns:

Nu.Nu as renunta la tot pentru ca "tot" pentru mine inseamna dragostea insasi.happy. Deci dragostea e totul pentru mine.happyN-am la ce sa renunt.happy