La tot nu pot sa renunt, asta ar insemna sa renunt la mine si fara mine nu exista dragoste, dragostea incepe cu mine apoi cu celalt.
Da,daca asta ar fi dragoste adevarata,dragostea vietii mele. De ce?! pentru ca mai presus de orice,mai presus decit mine, cind iubesc~ e cealalta persoana.El e centrul, el e universul.Cu el incepe orice actiune,orice gind,orice dimineata si se termina orice seara. De ce n`as face`o?! Dragostea adevarata e unica,nu pot pierde asa o sansa, iar pentru ea, sa renunt la tot e simplu.Trebuie doar sa-l iubesc, si doar el sa ma iubeasca.Simplu si naiv ) Bye dear` :*
Nu.Nu as renunta la tot pentru ca "tot" pentru mine inseamna dragostea insasi.. Deci dragostea e totul pentru mine.N-am la ce sa renunt.
Nu. Dragostea este doar un proces chimic care se petrece in creier. Dragostea adevarata este foarte rara si nu se ''dezvolta'' de regula intre adolescenti.
Si totusi... dragostea poate fi si fara "mine". Cu toate ca incepe cu "mine", e posibil si fara, eventual. La ce ma refer, ti-ai da, prin "tot", viata pentru o persoana pe care o iubesti cu adevarat?
Raspuns la intrebare, anca.
Da, as renunta. Pentru ca stiu ca voi avea un sprijin sa primesc mai mult decat am avut odata cu dragostea persoanei.
oana1 întreabă: