| Tzupy a întrebat:

Ajutati'am plss! big grinbig grin la mine in sc este un baiat tare draguta :X:X este in clasa a-9-a si eu sunt in a-7-a si imi place mult de el.(faza cea mai naspa este ca noi 2 nu ne cunoastem inca) mereu trc pe langa el si ii zambesc happy de obicei colegele imi spun ca el intoarce capul dupa mine big grinbig grin si nu stiu cum sai spunc aimi place de el. pur si simplu imi este frica sa ma duc asa la el si sai ii zic ca il plac (poate ca ma va crede o aiurita nici macar nu am vorbit vreodata) big grinbig grin ajutati-ma plss [cel mai bun raspuns FUNDA love strucklove struck] o sa le incerk pe toate care merge ...are funda

Răspuns Câştigător
| Buh a răspuns:

Eu iti spun ca ar fi mai bine sa te bagi in vorba cu el, nu stiuthinking sa-l intrebi de ceva, de cineva numai sa vorbesti cu el.Zambeste-i si fii naturala, fa tu primul pas daca vezi ca el nu-l face, saluta-l si chestii din astea.happy
Funda?happy

3 răspunsuri:
| InLove a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa i zici neaparat ca il plac, trebuie sa intri doar in conversatie cu el, asa va imprieteniti, si poate nu va fi nevoie sa ii zici, prima, poate ti-o va zice el! sau pentru inceput doar sa il saluti cand treci pelanga el! succes, sper ca te-am ajutat! funda >!?hee hee

| Hiroshima a răspuns:

Incearca sa ii afli idu' si vorbiti pe mess sa va intalniti la scoala sa va cunoasteti. Poti sa ii faci complimente, glume (din cate am observat baietilor le plac fetele amuzante). dar cel mai e sa fi naturala.
Succes happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa-i aflii id-ul, nr de tel. cel mai bine e sa il ceri lui pentru ca de obicei unor baieti nu le place acest lucru (sa ii de-a altcineva id-ul, nr de tel)...ar fi bine sa porti la inceput o conversatie cu el, sa va cunoasteti si...cine stie poate ajungeti sa fiti impreuna! fa-ti curaj si du-te la el!:-D