Incearca sa vorbesti cu ea sa vezi ce o supara si daca iti zice pur si simpu ca nu o intereseaza de tine incearca sa o uiti si sa te consolezi cu alta ca nu e ea singura fata de pe lume BFTA
A da tu ii dai baiatului raspuns numa asa de doua cuvinte ca sa ai multe raspunsuri pentru o zi sa fi pe nu stiu ce porcarie de clasament si daca ii dai un raspuns calumea dail nu raspun de genul (am 15 ani )sau(cumparati aia ca e mai buna ), ma mir ca te-o pus pe ai doilea sau al treilea clasament cu numa 50 de raspunsuri de tot rahatu.
Care este problema ta? Ce vrei sa ii zic? Ce rost are sa il mint? La varsta asta nu exista dragoste! Parca ati fi batuti in cap toti. va place sa va complicati viata si la 12 ani deja toti ati suferit din iubire si vreti o viata noua. Iubirea la voi e ca ascultatul unui hit. E 'cel mai bun' pana apare altul.
Păi încearcă să vorbeşti cu ea. Dacă nu vrea atunci ar trebui să renunţi la ea.Nu merită. Dacă e supărată măcar să spună motivul. Iartă-mă dacă o să te speri dar acesta este adevărul.
Baftă!
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: