anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma Am cam mult timp ai vb cu o fata si ia parca ma iubea dar nu mi spunea si apoi s-a suparat din senin si cind ma vede se ascunde ce sa fac dar eu tot o iubesc din tot sufletul ce sa fac ajutati-ma funda

11 răspunsuri:
| Chαяtreux a răspuns:

Asta e, o sa iti treaca

| robyionutz a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea sa vezi ce o supara si daca iti zice pur si simpu ca nu o intereseaza de tine incearca sa o uiti si sa te consolezi cu alta ca nu e ea singura fata de pe lume BFTA

| mariusQ a răspuns (pentru Chαяtreux):

A da tu ii dai baiatului raspuns numa asa de doua cuvinte ca sa ai multe raspunsuri pentru o zi sa fi pe nu stiu ce porcarie de clasament si daca ii dai un raspuns calumea dail nu raspun de genul (am 15 ani )sau(cumparati aia ca e mai buna ), ma mir ca te-o pus pe ai doilea sau al treilea clasament cu numa 50 de raspunsuri de tot rahatu.

| Chαяtreux a răspuns (pentru mariusQ):

Care este problema ta? Ce vrei sa ii zic? Ce rost are sa il mint? La varsta asta nu exista dragoste! Parca ati fi batuti in cap toti. va place sa va complicati viata si la 12 ani deja toti ati suferit din iubire si vreti o viata noua. Iubirea la voi e ca ascultatul unui hit. E 'cel mai bun' pana apare altul.

Atunci de ce te obosesti sa-l faci si mai suparat pentru ca pe tine te intereseaza numa competitia si fundele dar de intrebarile oamenilor de doare-n f...

Nu ma intereseaza nimic. De ce l-as minti? Asta este adevarul. Azi plange, maine vede alta mai frumoasa si aia-i. ii trecewinking
Si data viitoare nu te mai baga precum musca-n c..lapte!

Da atunci hai sal intrebam pe Byowolf cine are dreptate eu sau tu.

| mariusQ a răspuns:

Vezi,cu retardate ca tine isi pierde lumea timpul din viata.

Am spus doar ca ai scris gresit thinking sunteti asa amuzanti cand va supara adevarul.

| Maximca a răspuns (pentru mariusQ):

Marius are dreptate tie iti pasa dor de un tricou amarat si de funda

| Chiorix a răspuns:

Păi încearcă să vorbeşti cu ea. Dacă nu vrea atunci ar trebui să renunţi la ea.Nu merită. Dacă e supărată măcar să spună motivul. Iartă-mă dacă o să te speri dar acesta este adevărul.
Baftă!