Poti alege poezii de dragoste.cum ar fi Lacul de Mihai Eminescu, Izvorul noptii de Lucian Blaga si Emotie de toamna de Nichita Stanescu. sper ca te-am ajutat. funda?
Lacul-Mihai Eminescu
Izvorul noptii-Lucian Blaga
Emotie de toamna-Nichita Stanescu
Toate trei au aceeasi tema: IUBIREA SI NATURA.
Draga mea. Aici, pe acest site, suntem ca sa ajutam nu ca sa criticam oamenii. Daca ai chef sa.i ajuti bine, daca nu, nu le mai da tu raspunsuri banale ca sa te dai importanta :*.
Nu am criticat, si nici nu m-am dat importanta, dar opoate ai dreptate, am dat un raspuns banal chiar nu am dreptul sa neg
Scumpo. Mai bine te abtineai in a.i spune ca : "asa.ti trebuie daca nu citesti". Poate ei nu.i place sa citeasca. Nu toti avem aceleasi gusturi. Daca tot ai intrat la asta` inttrebare, de ce nu ai ajutat.o? Sincer si fara suparare. te durea mana dka o ajuta-i? Cu ce te.a incalzit ca i.ai dat raspunsu` pe care i l.ai dat? FUNDA sigur n.o sa ti se dea pentru raspunsu ala. [nu zic ca mie mi s.ar da :*] dar totusi.
). Deci, ca sa intelegi NU AM NIMIC CU TINE, dar macar ajuta oamenii daca tot vrei sa le raspunzi
Fie ca tine . Auzi, hai prin mesaje dka mai ai chef de vba ca ii facem chat la fta asta )
Lacul, Ozvorul noptii si emotie de toamna le-am studiat deja. Imi trebuie alte poezii.
HeadUpAndSmile întreabă: