anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutoooor, mor de frica!

Deci, am văzut pe tt o tipa care povestea despre cazul cu Luka Magnotta și nu ma întrebați de ce dar am fost asa proasta încât am întrat pe seegore ca să vad videoul în care îl tăia pe tipul ala și acum mi-e foarte frica, videoul ala m-a îngrozit efectiv, mi-e frica sa nu visez urat și îmi e foarte frica și de sursa respectiva. Înainte sa scriu asta am cautat întrebări similare pe TPU ca să ma mai calmez în schimb am găsit alta întrebare la care cineva a răspuns cu "nu mai întra pe site-uri de genu pentru ca poate primești noaptea apeluri anonime" sau ceva de genu, mi-e foarte frica, va rog să-mi spuneți ce sa fac! Nu mai dorm o săptămână jur. Și dacă ma întrebați de unde știam de site, am întrat în comentariile videoului și acolo am văzut ca au scris câteva persoane.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este simplu: spune-i mamei ce ai facut si va avea ea grija sa dormi bine.
iar pe viitor, nu mai intra online peste tot, ca poti aduce spam si hackeri ori iti poti pune viata ta si a celor dragi, in pericol.

| dopelino a răspuns:

Vezi ca exista si clipurile cu el pe liveleak care l au facut celebru cand baga pui de pisica in pungi de plastic si le trage aerul cu aspiratorul, ala cu studentu chinez de il casapeste el e filmat cu un webcam de acu 15 anilaughing)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și cum simți frica?

| CristianaCrss a răspuns (pentru dopelino):

Le am văzut acum ceva timp pe documentar! Eu știu cazul de mult timp dar niciodată nu am văzut clipul cu tipul efectiv dezmembrat pana acum doua zile. Și ce e asa amuzant? Încă nu mi-am revenit complet de când am văzut clipul)

A doua zi le-am zis unor colegi de mare am făcut și faptul ca doi au vrut sa vadă clipul și s-au uitat la el m-a făcut sa ma simt puțin mai bine, dar totusiiiiii

| CristianaCrss a răspuns (pentru sadrian46):

Cum adică cum simt frica? De când am văzut clipul dorm cu televizorul aprins și încerc sa nu ma gândesc la ce rahat am văzut ca să nu visez urat

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru CristianaCrss):

Verbul a simți se asociază cu simțurile. Adică cu auz, văz. pipăit, senzații în corp. Când așa zis gândești, vezi, auzi și simți, din exterior sau din interior. adică din mintea ta, sunete, imagini și senzații în corp. Așa simți orice sentiment. Așa că te întreb din nou cum simți frica. Asta, ca să te ajut să o depășești.

| CristianaCrss a răspuns (pentru sadrian46):

Gandesccccc