| Moonster a întrebat:

AJUTOR ::

Am o colega, care acum cateva minute mi-a spus ceva e am ramas mut. Mi-a spus ca i-l vede pe Dracu, ca nu poate sa doarma noaptea, ca toata lumea ii spune sa se omoare si a incercat sa faca sad. Parintii ei sunt niste baturi in cap, nu o ajuta cu nimic ( inca nu le-a spus, dar degeaba le-ar spune ). Cum sa fac sa o ajut,?

7 răspunsuri:
| Mïcheline_Mia_1994 a răspuns:

Ori are o problema psihica care trebuie rezolvata la un om matur!
Ori face misto de tine
ori chiar e bantuita de cel cu coarne
Ce sa zicem noi acum >>? incearca sa o sfatuiesti ca nu e bine ce face, ca are multe motive sa traiasca si ca trebuie sa fie lucida la minte si matura!
Numai lasii isi iau viata.Nu e normal sa spuna asa ceva, probabil ceva rau a facut ea incat viseaza asa ceva.incearca sa o tragi de lumba subtil sa vezi daca ceva rau a facut si acum nu mai are liniste. Afla mai multe despre acest subiect.
SUcces

| Adelina1998B a răspuns:

Incearca sa stai mai mult cu ea,sa o asculti sa-i dai sfaturi,sa-i fi aproape :*,nu stiu de ce i se intampla lucrurile astea,nu-i ceva normal, dar poate sunt niste iluzii deale ei, nu cred ca lumeai ii spune sa se omoare, ea asa crede dar sunt suta la suta ca nu-i asa, daca o s'o ajuti iti zic eu ca isi va reveni :*! Sper ca te-am ajutat! Bafta cu prietena ta si sper sa se faca cat mai repede bine! happy

| Roxii12 a răspuns:

Pai fi alaturi de ea spune-i sa nu se mai gandeasaca la asa ceva, faceti niste activitati impreuna sa-i ocupe timpul, ai putea sa o mai chemi la tine sa doarma, sa-i spui ca toate astea sunt doar cosmaruri. De obicei persoanele care se viseaza cu asa ceva nu prea sunt credincioase (nu merg la biserica, nu se roaga). Incearca samergi cu ea si la biserica. happy

| Outremer a răspuns:

Cred că râde de tine.

| poliku a răspuns (pentru Outremer):

rolling on the floor)

| borntotwerk a răspuns:

Poate ca i-a facut cineva facaturi sau vrajiwinking

| ayosmdk a răspuns:

Sa-ti iei viata...
Asta e cea mai tampita idee, ma jur!
Cauta in cartea de telefoane un psiholog.