| Marius22222222222 a întrebat:

Ajutor. Grave probleme cu alcoolul. Sfaturi? Dau funda

Răspuns Câştigător
| valicamariana a răspuns:

Buna uite incearca sa numai bei, pentru ca ai viata inainte si trebuie sa ai un vittor decent. Daca bei vei ajunge pe drumuri rele sa stii, nu vei avea nici serviciu din cauza alcoolului ..intelge ..mereu cand te culci spune asa "Eu sunt un om normal si nu consum alcool."

16 răspunsuri:
| EST2001 a răspuns:

Dezalcoolizare, nu stiu sa iti spun cat ar fi o sedinta, dar ar fi bine sa te interesezi la cel mai apropiat spital din imprejurimile tale. iti mananca ficatul alcoolul, fereasca-te de ulcere abdominale sau altele mai grave. te pot duce spre deces. daca nu ai vointa tu sau cel care are aceasta problema, apeleaza la dezalcoolizare.

| Marius22222222222 explică (pentru valicamariana):

Culmea e ca lucrez in restaurant. Deci bautura la discretiesad

| Donsavas a răspuns:

Apelează la un psihiatru. Îți va da tratament acasa

| Marius22222222222 explică (pentru Donsavas):

Am mai facut asta odata. Dar data asta probabil ma va interna

| Donsavas a răspuns (pentru Marius22222222222):

Nu te internează nimeni fără voia ta dacă nu reacționezi violent in societate. Mergi și cere părerea altui medic sau mergi la același sa ți schimbe schema de tratament.

T. S. O= tratament sanitar obligatory. Dupa legile din Italia au voie sa se autosesizeze spre internare

Dacă nu esti un pericol social și vad ca ai discernământ, deci te tratezi și te comporți relativ normal, NU au de ce sa te interneze. Oricum te internează dacă faci o criza fiind sau nu beat asa ca mai bine te tratezi

Vorbesti de Romania, eu de Italia. C cati ani ai?

Eu îți spun ca nu exista asa ceva, sa te interneze involuntar tu fiind normal. In niciun stat nu poți fi internat pentru ca ai un diagnostic psihiatric și doar atat. Nu exista asa ceva. Asta e doar in capul tau.
In momentul in care esti un pericol social vei fi internat cu sau fără acordul tau, oriunde, fie ca ai sau nu diagnostic sau tratament psihiatric de urmat.

Cati ani ai?

| Dianamsr a răspuns:

El are probleme cu alcool-ul dar are grija curvelor care iau anticonceptionale la 15 ani, dupa cum chiar dansul spune....vai de capul tau.

| Marius22222222222 explică (pentru Dianamsr):

EU din bautura ma trezesc dar una care se calareste la 15 ani sigur nu mai recupereaza virginitatea

| Dianamsr a răspuns (pentru Marius22222222222):

Eu nu inteleg de ce te ingrijoreaza atat de mult sau uimeste un lucru care se petrece in viata altcuiva. Parerea mea este sa iti vezi de ale tale, daca poti sa ajuti, ajuta. Iar daca nu, uita-te in curtea ta cum s-ar spune. Seara faina!

| Marius22222222222 explică (pentru Dianamsr):

Tocmai eram in favoarea fetelor oarecum. Unele baga in ele anticonceptionale ca apa plata cum am mai zis

| Dianamsr a răspuns (pentru Marius22222222222):

In favoarea fetelor facandu-le c*rve...mda. Discutie de la care ma voi lipsi. Nu se lipeste nimic de tine.

| Andreeush a răspuns:

Lasă alcoolul.

Întrebări similare