anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! sunt virgina, dar ciclul nu mi-a venit d 2 luni(am 13 ani si chiar sunt dezvoltata, prima oara mi-a venit la 12 ani)..., si mi-e frica, mama ma terorizeaza ca daca sunt insarcinata ma omoara, dar eu stiu ca nu sunt, ajutati-ma!

8 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Ești frumoasă.batting eyelashes

| Gabytza2308 a răspuns:

Iti recomand sa mergi la ginecolog sau sa iti faci un eco vaginal. Lipsa ciclului poate fi cauzata de chisturi ovariene, glanda tiroida sau o raceala banala.

| Roxana_5888 a răspuns:

Intrebarea cu adevarat este:ai facut sex? Nu poti ramane insarcinata daca nu faci sex. Si sarcina are si alte simptome:luare in greutate, greturi, urinare frecventa, ameteli. Ar trebui sa faci o consultatie la ginecolog.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama ta, daca nu e asa neinformata ca fie-sa, ar trebui sa stie ca astfel de lucruri sunt normale in adolescenta. Multe fete au ciclul neregulat, iar el se va regla in mod normal pana ti se incheie dezvoltarea. Si nu cred eu ca te va crede insarcinata, doar e femeie si il are de atatia ani. Poate si ea a avut astfel de probleme in adolescenta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mama ta dă dovadă de imaturitate dacă gândește așa.
Stai deschis de vorbă cu ea și lămurește-o că la vârsta ta sunt frecvent întâlnite dereglările hormonale și lipsa mentrei pe perioade întinse de timp. Cel mult mergeți la medicul de familie pentru un consult medical, bea ceai de crețișoară care te va ajuta la reglarea mentrei.
Chiar nu știe ce a crescut la ușa casei?
Pa, pa.

| Deyutszsa a răspuns:

Fetita vezi ca te incurci cam grav in minciunirolling on the floor serios intrasem mai intai pe pagina ta, si esti nascuta in 1996, stii ca inseamna ca in 2012 vei face 16 ani, adica acum ar trebui sa ai 15 nu 13, aveai alte intrebari legate de liceul din Craiova, ca intri "la anul" care inseamna din toamna asta ce`a trecut, deci tu la 13 ani intri la liceu? Ce tare? la cati ani te`or dat ai tai la scoala? la 5?laughing)serios, si maicata e asa de neinformata? se deregleaza la orice fata ciclul.

| borntotwerk a răspuns:

Am 13 ani si fac 14 in martie sunt cls 8a ceea asa d ciudat? ddd

| borntotwerk a răspuns (pentru Deyutszsa):

De fapt am 13 ani, fac 14 in martie si sunt a8a la anul dau la liceu.ddd