| purplethoughts a întrebat:

Ajutor, va rog! Acum 30 de minute, eram in parcul Mihai viteazul, Ploiesti, la ruine ( pentru cunoscători) si făceam poze. A trecut poliția si mi-a luat datele. Menționez ca am cazierul gol. E posibil sa primesc vreun avertisment acasa? Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Donsavas a răspuns:

Daca trec ceva in cazierul tau,atunci da, primesti. De ce iti faci griji? Ei au voie si chiar se recomanda sa ceara datele oamenilor suspecti de ceva sau nu pentru a se ocupa de securitatea statului. Nu trebuie sa faci ceva gresit pentru a te verifica. Daca te scuzi si tot te intrebi, ii provoci mai tare. Lasa-i sa-ti ceara datele si tu da-le pe cele corecte! Ei isi fac datoria, tu iti vezi de drepturi si obligatii. Daca te sanctionau, te 'alarmau' de la bun inceput.

9 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Dacă era sa iti dea amendă sau avertisment iti dădeau pe loc. Pur si simplu ti-au cerut datele, au dreptul să facă asta.

| purplethoughts explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Si nu primesc niciun avertisment acasa?

| purplethoughts explică (pentru Donsavas):

Faza e ca nu am facut nimic gresit. Făceam poze. Primesc vreun avertisment acasa?

| Donsavas a răspuns (pentru purplethoughts):

Daca ai facut ceva gresit,da,primesti insa facand niste poze, nu ar avea de ce sa te avertizeze. Asta daca nu ai facut poze intr-un loc interzis cum ar fi pe un acoperis, proprietate privata, anumite locuri cu iarba, etc

Pai ideea e ca doar făceam poze

Multumesc mult

| purplethoughts explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Multumesccccc

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru purplethoughts):

Nu primesti nimic stai liniștit

| Donsavas a răspuns (pentru purplethoughts):

Eu iti multumesc!