| Stefiii_7313 a întrebat:

Ajutorrr.de cateva zile nu`mi mai merg boxele.adica nu boxele.nu mai are sonor.si e ceva din calculator.am intrat in toate setarile din calculator si toate sunt activate... e vre`un program care trebuie instalat?

ps: exact in ziua in care nu a mai mers sonorul am dezinstalat un program numit CHANGER VOICE.Va rog.ma puteti ajuta?

7 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Controleaza intai aici :
start->control panel->sounds and audio device->volume si vezi daca este activ.
vezi sa nu fie bifata optiunea "mute".
da-l la maxim si click "ok".

| ℓαdу a răspuns (pentru zdrangoi):

Nici mie nu-mi merg boxele. Am dat unde ai zis tu. Dar eu nu pot sa dau la maxim deoarece imi scrie asa:
No audio devicesad. Ce inseamnacrying(

| zdrangoi a răspuns (pentru ℓαdу):

Poate fi de la placa de sunet sau faptul ca nu ai instalat driverul pentru ea.

| ℓαdу a răspuns (pentru zdrangoi):

Da. cred ca e din cauza dreiveruluilaughing. Da nu stiu cum sa-l instalezbig grin>. POti sa-mi zici te rog printr`un mesaj privat. Doar daca stii te rogbig grin

| zdrangoi a răspuns (pentru ℓαdу):

Apasa pe Start->Run->scrie acolo DXDIAG->Si dai sound ^sus^ acolo poti afla absolut totul despre calculatorul tau.
Dupa ce afli ce tip de placa de sunet are calculatorul tau scrii exact tipul placii de sunet pe "Google" si adaugi "driver".
Vei gasi exact ce iti trebuie, dupa care instalezi.
Daca chiar nu te descurci da un mesaj privat lui NeLuL(locul 1) si precis vei primi un raspuns competent.
Bafta!

| zdrangoi a răspuns:

S-ar putea sa se fi stricat placa de sunet.

| maryy a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie anul trecut.Probleme sunt de la boxe, nu de la calculator daca spui ca sunt activate bine chestiile acelea.happy