| florinnn_1684 a întrebat:

Alt copil complexat pe care trebuie sa-l ajutati big grin. Problema este: acum doi ani am inceput sa mananc mai mult (adica sa mananc normal), vara asta mi s-a ingrosat vocea si am mai crescut 2-3 cm, dar am ramas putin cam mic (si slab): am 1, 57 metri si 45 kg. Singurul sport pe care l-am practicat a fost fotbalul, dar nici acela foarte des. Am mers si la inot o vara. Acum fac baschet si am inceput sa prind cat de cat sportul asta.
Intrebarea: cat mai trebuie sa astept ca sa cresc?

3 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Dar cati ani ai?thinking Daca ai 10-12 vei mai creste...si inca mult.de exemplu.anul trecut aveam baieti in clasa care erau mai scunzi decat mine cu vreo 5 centimetri, iar acum m-au intrecut cu un cap.
Practica in continuare baschetul, e un sport care te ajuta mult sa te inalti. Poti, in pararel sa mergi si pe la bazin sa innoti, si acesta este un sport bun pentru a te dezvolta in inaltime.
Eu cred ca 45 de kg sunt prea putine, mai ales pentru un baiat.Incearca sa ai 3 mese principale pe zi,+ gustari intre mese.Incearca sa mai pui cateva kg.
Succes!big grin

| oz a răspuns:

Dar stii ce e comic? "metri" scris dupa 1. 57... mi-a "rezonat" asa...
Nu ne-ai spus varsta...pana la 18-20 poti creste in inaltime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna happy
Tinete de inot zic eu ca este cel mai practic sport pentru a creste in inaltime, si nu te mai complexa, astea sunt etapele cresterii, ai destul timp la dispozitie happy
Nu ti mai fa griji, continua sa mananci normal si vei vedea ca vei creste suficient si in inaltime happy
Dar este si o chestie genetica, daca parintii tai sunt scunzi poate s tu o sa fii la fel si invers happy
Mult succes kiss