| 121212 a întrebat:

Am 14 ani si am sanii foarte mari si s`au si lasat! Ii am cei mai mari din scoala si toti rad de mine crying Nu stiu ce sa mai fac! Celalalte colege au sanii foarte frumosisad! Uneori vin acasa si plang sadVa rog cum se opresc din crestere sau daca se mai pot micsora crying? Va rog ajutati`ma! Va multumesc! love struck

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da opereazate si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine rade la urma rade mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poarta sutien.sutienele impiedica sanii sa creasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru:Te inteleg perect sad. e un iad.

eu arat total diporportionata.am 1, 66, 53 de kg (am slabit 12 kg intr-o luna). sanii mei sunt mari, lasati, cu vergeturi. trebuie sa port numai bluze largi si inchise la culoare. as da orice pentru un piept plat. as putea sa port orice bluza mi-as dori. de la 11 ani au inceput sa creasca si daca purtam un tricou mai stramt, toti baietii se luau de mine. de la 12 ani nu am mai purtat o rochie sau un tricou care sa nu fie cu 2-3 numere mai mare.

cel mai grav e ca imi urasc atat de mult corpul incat am ajuns sa am probleme de nutritie (uneori nu mananc mai multe zile in sir, apoi mananc foarte mult si imi vine rau). ma izolez, nu am absolut nici un prieten, ma tai, ma simt grasa si extrem de urata, am o depresie serioasa de vreo 4 ani (nu numai din cauza felului in care arat, ci si din cauza unui abuz emotional). uneori stau inchisa in camera mea zile intregi, in pat, plangand. respectul fata de mine insumi e sub 0.

cel mai mult vreau sa slabesc vreo 20 de kg. presusun ca nu o sa mai am piept atunci. dar nu sunt in stare nici macar de atat. vreau doar sa mor.
ar trebui sa te ducii la un controll`
mai ce ai chica vreau sa mor
doamnee fi ma qminte si linisteste-te
ai grija de tnn te pep:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc sa plangi? doamnee...:|rad pentru ar vrea sh fraierele alea invidioase sa aiba ce ai uh;) mai bine mandrestete sh fale in ciuda;)si eu am 15 ani sh le am mari sh ma mandresk pentru ca baieti mereu se uita acolo imi arunka seminte ca pietre ca ce apuka si eu le zic mai stati dracul ce aveti:))da ai wowww ce sanii nu stiu ce si eu incep sa rad sh pr mele toate zic ca ar vrea sa aiba sanii mei deci fii mandra draga;)si nu te simnti jenata ca nai dc ca ai u e bonus:P bye:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamnee... dc sa plamgi?straight face. lasale dracul pe fraierele alea invidioase sa stii ca si eu am 15 ani sh am sanii mari sh ma mandresk pentru ca pr mele toate zic as vrea sa am sanii tai sh baietii tot timpul vad acolo sh zici ca fac spume la gura daca nu le atinglaughingsh nah arunka acolo ca seminte ca pietre ca ce apuka si eu le zic ce dracul aveti da ei cica woww ce sanii =p~ si eu incep sa rad deci mandrestete ca ai ceva ce multi nu au sh ar vrea sa aibawinking sh app pr fostul meu pr cand punea mana pe ei eu ziceam da nu poti sa stai macar o zi sa nu pui mana da ce tot ai ca ei da el cica pai mor daca nu pun mana o zilaughingdoamneee... sper ca te-am ajutat draga:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu vreau sa-mi micsorez sanii dar as vrea sa nu mai creasca si sa ramana la marimea asta...am 13 ani si pot sa spun ca nu am sani mari (mari doar pentru varsta mea) dar imi plac asa cum sunt ...multi baietii mi-au spus ca pe la 18 ani o sa am sanii mari si lasati si asta ma sperie crying(( vreau sa raman asa :] oare ce metoda ar fi sas nu mai creasca?

| Tp42 a răspuns:

Heey, stai linistitaaa. happy
si eu ii aveam aproape cei mai mari din clasa si cand am fost la o petrecere stateam pe pat cu niste fete si in fata noastra stateau niste baieti si baietii respectivi au intrebat cine ii are cei mai mari de aici, iar fetele acelea au zis numele meu. straight face
m-am suparat si am iesit imediat din camera. am plans toata ziua, ma simteam ingrozitor... eu si asa aveam dinaintea supararea asta, dar sa-mi mai si zica cineva asa ceva era prea mult pentru mine, mai ales in fata baietilor...
ajunsesem in stadiul in care voiam sa am parul mai lung, cat mai lung ca sa-mi acopar sanii. oh go on
dar acum sunt mult mai bine. am invatat sa ma accept si sa nu-mi pese de ce zic ceilalti, asta sunt eu, cine ma place ma place cine nu, nu. happy
si iti dau un sfat: ia-ti sutien, daca nu ai.winking eu dupa ce am inceput sa port m-am simtit muult mai bine in pielea mea pentru ca aratau normal.winking
nu fii suparata pe chestia asta, te rog. happy eu am 12 ani jumate si am invatat deja sa ma accept. happy
si eu inca as vrea sa am sanii putin mai mici pentru ca mi se pare ca ma fac mai grasa, dar, cum am mai zis, asta sunt eu.winking nu e rau nici cu sanii mici, nici cu sanii mari. happy
uite, daca vrei contacteaza-ma la id-ul teo0402, ca sa te ajut sa treci peste. >big grin

| laureana a răspuns:

Cum tiau crescut? lasa-i sa creasca la baieti le place

| andreiutzaaaaa a răspuns:

Cum sa plangi? eu la varsta ta imi doream sa am sanii mari, dar cum nu se putea a trebuit sa ma obisnuiesc, acum am 17 ani si nici acum nu ii am asa cum as vrea.nu trebuie sa te ingrijorezi, lasa-i sa zic ce vor cand te-oi face mai mare o sa vezi k toate or sa vrea sa aiba sani k ai tai.si in plus sunt o gramada de baieti pe lumea asta carora le plac fetele cu sanii mari.nu ai vazut k toate lumea acum isi pune silicoane? tu deja le ai! bravo! puneti un sutien si poate se mai ridica! si stai linistita! nu mai plange!

| dancingsnail a răspuns:

In primul rand cred ca ai o parere total distorsionata despre tine. un fenomen de altfel intalnit in randul celor de varsta ta.la 14 ani sanii abia daca cresc... apoi sa se mai si lase. iar colegii rad de tine pentru ca-ti simt caracterul slab si vulnerabilitatea la criticile lor. peste cativa ani toate astea iti vor parea prostii iar daca esti fata desteapta vei invata ca daca esti sanatoas, esti si frumoasa, de aceea precupa-te de sanatatea sanilor tai daca ti se par mari in comparatie cu media. o sa gasesti cu usurinta nenumarate exercitii pentru fermitatea muschiului de sub san, de asemenea iti recomand creme pentru elasticitatea pielii pe baza de vitamina e... dusuri scotiene( altenanta apa calda-rece terminand intotdeauna cu jetul rece), scrub-uri si masaje. si nu te mai plange. ce-ai zice sa-ti fie extirpat sanul ...doamne fereste. datorita cancerului?

| denyysa_9880 a răspuns:

Scumpa mea, nu mai fi suparata, sa stii ca daca ai sanii mari nu este o nenorocire. este chiar ceva interesant, nu pune la suflet vorbele tuturor tampitilor care rad de tine doar pentru ca ei nu au parte de ce ai uh... sunt 100% sigura ca cele mai multe critici vin din partea fetelor cu sanii mici, ignora-le asa fac si eu si pentru ca ma respect si nu ma las la mana unor pitipoance, tot ce trebuie sa faci este sa fi cuminte si sa ai grija de sanii tai, si cel mai important sa mergi cu PIEPTUL INAINTE. :*:*:*:*

| adrian_4668 a răspuns:

Fi fericita! Mai tarziu o sa te bucuri de ei. Iar altele care acum rad vor fi invidioase pe tine. Ingrijestei, maseaza-i si poarta sutien. Scoate pieptu-n fata, privirea inainte si fi mandra pentru ce ti-a dat Dumnezeu.