| Tafistpericulos a întrebat:

Am 14 ani si in seara asta dupa mult timp de gandire am fumat prima tigara dar dupa ce am imceput sa trag mai mult din ea a inceput sa ma doar capul si am vomitat ce tr sa fac

7 răspunsuri:
| samuelrockwer a răspuns:

Putin somn si bea niste apa, asa e cand fumezi pentru prima oara, si eu cand am incercat prima data tot asa ma apuca niste ameteli si imi venea sa vomit, cel mai bine te-as sfatuie prietene sa nu mai incerci si nici sa nu te gindesti sa fumezi inca o tigara de loc, deoarace devii dependent de el si nu poti sa-l lasi eu am 18 ani si prima tigara am fumato ca si tine la 14 ani si nu pot sa ma las de fumat am deja 4 ani de cand zic ca las fumatul si tot nu pot asa mai bine cauta o ocupatie nu cumva sa te apuci sa fumezi.winking Sanatate!

| Tafistpericulos explică (pentru samuelrockwer):

Pacat din cauza frici ca am patit ca am ceva grav am fumat si iumate din adoua tigara ma pot lasa de ele bine eu nu vreau sa ma pas dar mi-e frica de parinti

| mentholinks a răspuns:

Se pare ca nu te-ai gandit atat de mult precum crezi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti a dato tigara de te a julit

| 1231242 a răspuns:

Hmmmmm, bravo, succes!

| Raul1q1 a răspuns:

E normal ca prima data sa patesti asta. Daca vrei sa continui, incearca sa fumezi ceva mai slab (ca si dunhill alb ) si o sa te obisnuiesti cu fumul si nicotina.

| samuelrockwer a răspuns (pentru Tafistpericulos):

Prietene daca nu te poti lasa, dar iti este frica de parinti incerca tigari "mai putin fum " asa nu se va simti miros de tigara slab. Dar cel mai bine sa-l lasi acum cit nu e prea tirziu a peurma greu al sa-l lasi, devii depedent de el. Sanatate!