N-ar fi normal intr-o relatie adevarat intre doi oameni suficient de maturi pentru a avea o relatie sexuala. Problema voastra e ca v-ati grabit foarte mult si nu sunteti pregatiti sa faceti fata responsabilitatilor gestului vostru. El e doar un copil, nu te-a parasit fiindca l-ai refuzat o data, ci fiindca s-a speriat de perspectiva unei relatii si a fugit ca orice copil de varsta lui.
Tu cred ca ai acum probleme mai mportante. Daca ti-ai inceput viata sexuala trebuie OBLIGATORIU sa mergi la ginecolog pentru consultatie si test Papanicolaou, chestie pe care o vei face in fiecare an de-acum inainte. Din cauza varstei tale, nu poti fi consultata de ginecolog decat cu acordul unui parinte. Este foarte important sa discuti cu parintii tai si sa mergi cat mai repede la ginecolog. In plus, trebuie sa vezi daca esti insarcinata si daca esti sa iei deciziile necesare. Stii ca nu exista nici o metoda contraceptiva 100% sigura, asadar orice ati fi folosit ca metoda contraceptiva, exista riscul sa fii insarcinata. La varsta ta trebuie sa stii sigur si precoce daca esti insarcinata fiindca daca esti, sarcina trebuie monitorizata atent ca sa nu existe complicatii pentru tine si bebelus.
Eu cred ca ar trebui sa-l uiti fiindca oricum cel putin 3-4 ani nu veti reusi sa aveti o relatie adevarata, matura, iar in 3-4 ani lucrurile se pot schimba dramatic. Mergi la ginecolog cat mai repede si in rest, ai grija de tine si invata din aceasta experienta.
Bna si eu am 14 ani imi pare rau pentru tine... cred ca tineai enorm la el dar stiu cum e( si eu am pr de foarte mult timp sh de foarte multe ori mi-e pus intrebarea s-o facem dar nu am acceptat pentru ca il cunosc foarte bine... sh cred ca daca as faceo cu el la fel mi-ar face sh mie daca ma iubeste cu adevarat ma va accepta asa cum sunt eu...
Am 15 ani si am fost cu un tip timp de un an si ceva...crede'ma mi-a cerut de multe ori sa o fac cu el, dar era logic ca doar asta vrea... pnm n'am facut'o, pentru ca dupa parerea mea o persoana care intr.adevar te iubeste nu te obliga sa o faci cu el si nici nu te paraseste daca nu o faci eu te sfatuiesc sa'l uiti pentru ca nu merita o sa-ti dai seama mai tarziu ca ai facut o mare greseala
Las ca gasesti tu altul uital, sau sa ramana prieten un exemplu. Faci cum stii
Eu zic ca nu... pentru ca el daca nu mai vrea sa va mai inpacati inseamna ca el nu tine l tine si si-a gasit pe cineva care crede ca e mai bun decat tine
Si eu am 14 ani si sunt de 1 an si8 luni intr-o relatie la inceput cam cand aveam 1luna 2 atunci mi-a cerut sa facem sex dar eu am zis ca este prea devreme si daca vrea cu adevarat sa facem mai trebuie sa astepte si mi-a aratat ca tine la mine cu adevarat si a asteptat pana cand am facut 1 an si 7 luni si atunci m-a intrebat din nou daca vreau si i'am zis ca nu daca ma iubesti si ti la mine mai asteapta ...si asa este
Multi pe aici abereaza rau dar in fine fiecare e pe treaba lui care e problema ca ai 14 ani si tai facut sex pana la urma e alegerea ta nu a lu bunica...ar fi bine sa mergi la un ginecolog pentru eventualele riscuri...fiecare cu viata lui. Gagikatu si'a atins scopul si a plecat...nu cred ca tine la tine asta iti vei da tu seama mai bine decat noi
Orcum, la timpuri noi lucruri noi
Stai linistita e foarte bine ca tia i inceput viata sexula es foarte normal trebuia sa tio incepi mai demult si eu am tot 14 ani si mi-am inceputo de anul trecut cu 2 luni inainte de a inplini 14 ani si a foast foarte bine m-am simtitfoarte bine mi-a placut cum mi-a bagat-o prietenul meu scuze ca tio spun pe direct dar este mai bine sa vorbim asa sa nu ne ascundem si sora mea mai mica putin ca mine cu 2 ani deci are 12 ani si a facut-o si ea cu un baiat asta vara iunie pe 10 si sa simtit foarte bine si amindoua ne pare bine ca numai sintem virgine si facem sex incontinuare si cit la baiatul ala chiar daca l-ai iubit foarte mult si numai esti cu el nu te mai gindi la el si gasesteti altul sau altii esti fata tinara ca si mine daca vrei si esti de acord sa comunicam pe mes id meu este comisarul_moldovan2003 este al lui tatal meu si numai noi stam pe el asa ca nu este nicio problema te sarut dulce si astept mesajul tau ma cheama alina
Parerea mea este ca el este de vina... n-ai vrut sa o faci odata .Nu te merita. uita-l... Daca te iubeste te cauta el.Nu-l mai cauta, zice ca esti moarta dupa el(chiar daca asa este) si o sa creada ca daca va imp faci tot ce zice el
Parerea mea este ca el este de vina...n-ai vrut sa o faci odata .Nu te merita .uita-l...Daca te iubeste te cauta el.Nu-l mai cauta ,zice ca esti moarta dupa el(chiar daca asa este) si o sa creada ca daca va imp faci tot ce zice el
Sio sunt baiat sa stii toti baieti asta vor fac sex odata apoi cauta altele noroc
Sunt baiat stiu foarte bine nu ai gresit cu nimic el a gresit dela varsta asta trebuia sa mai astepte si el vreo 3 ani si dupa daca te lasa insarcinata cine are grija de copil