anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si nu am avut niciodata un prieten. la mine nu e vb k sunt urata pentru ca nu sunt, chiar sunt o persoana frumusica insa nici un baiat nu m`a intrebat daca vr sa fiu q el. doar o data m`a intrebat un tip da era foarte urat credeti`ma.in momentul de fata imi place un baiat...este cel mai frumoas baiat din scoala cred...si aproape toate fetele il plac.cateodata am senzatia k si el ma place dar imi e rusine sa vorbeq q el sau sa ii dau un add la mess.(ii stiu id`u insa imi e rusine sa ii dau add)el e q un an mai mare! un sfat daca se poate sa imi daati as fi f multumita.

11 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Pfff inseamna k are 15 happy hai mai la 15 ani chiar asa mare higolo e smug...

pupimik
| pupimik a răspuns:

Nu esti prea mica pentru un prieten.stai linistita. E perfect normal sa ai la varsta asta prieten...ca doar nu te casatoresti cu el... efectiv sunteti prieteni.

Daca aveti prieteni comuni... e mult mai usor.Rogi un prieten sa iasa la suc cu el.si sa apari si tu pe acolo din intamplare.Intra in discutie cu el...si propune`i la sfarsit sa mai iesiti.

Mult succes! :*

| want2bMajestic a răspuns:

Stiu ca e la "moda" sa ai prieten... dar... mai asteapta putin... nu t avanta in viata ca s-ar putea sa apar tendinta de a regreta.

eileen
| eileen a răspuns:

La 14 ani sincer ca ma mai jucam cu papusile si nu ma gandeam la baieti. Pune mana pe carte si lasa gagicarelile, m-am tot saturat sa zic asta pe site! S-a sfarsit lumea aici? Ai 14 ani doar, esti inca mica, mai asteapta vreo cativa ani!

| anonim a răspuns:

Eu zic sa nu dai vrabia din mana pe ciaora de pe gard.intoarce-te la acel ''urat''ca s-ar putea sa-l gaseasca cineva intre timp si sa ramai nemaritata.big grinbig grinbig grin

| tukhey23 a răspuns:

Love=is sucks happy

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Fa-ti curaj si da-i add ca nu are ce sa iti faca
poate poate iese cevawinking

| alexam a răspuns:

Imi amintesc de mine la 14 ani - niciodata nu imi placea de tipul care era cel mai vanat. Chiar nu mi se parea cel mai fain, asa ca aveam sanse mai mari pentru ca cei pe care ii placeam erau liberi si la propriu si la figurat. Nu te doare mana sa bagi id ul lui in mess, poti vb cu el, si toate cele, presupun ca mai mult te-ar place pe tine decat pe cele care sunt obsedate dupa el si disperate. Cu siguranta nu te sfatuiesc sa devii una dintre ele. Bafta cu el sau cu un altul care ti se va potrivi! happy

| me_6767 a răspuns:

Dai add! nu o sa patesti nimic te asigurkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai mai intrebat si aseara, vezi ca ti s-a raspuns acolo. Si inca suficient.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In ce vremuri am ajuns, parintii nostri isi trimiteau biletele si scrisori de dragoste, pe cand acum,, mi-e rusine sa ii dau add la id"...trist
la 14 ani nu e prea devreme sa ai prieten rromi se casatoresc la varsta asta ce naiba