Cere un laptop sau calculator pentru invatat si te poti uita pe el la televizor!
Erau niste oferte de la Telekom sau nu stiu exact care alta companie de internet, unde primeai tableta/laptop la abonare si nu plateai in plus pentru ele, doar abonamentul lunar.Ar fi o solutie daca mai exista acele oferte.
Sunt de acord cu tine dar conteaza parerea parintilor ei.Ai vazut ca spune ca tatăl bea si mama cheltuie banii pe prostii.
Se pot cumpara tevizoare foarte bune marca Toshiba, Philips etc. cu diagonala de 80-81 cm la preturi cuprinse intre 799 si 899 lei si plata in 24 de rate lunare. Nici un parinte nu poate "justifica" lipsa banilor in cazul in care rata lunara este de doar 35-40 de lei. Refuzul lor in astfel de cazuri reprezinta de fapt rea vointa intro exprimare eleganta. Rata nu reprezinta nici jumatate din alocatia ta lunara. Incearca sa le explici ca de fapt tu iti platesti ratele ei dar sa intocmeasca actele. Succes!
Poti sa iti cumperi un televizor mai mic care costa in jur de 5 milioane eu din ala mi-am cumparat acum ceva timp.