| DedeeAndreea a întrebat:

Am 15 ani si nu am un televizor in camera.Mama spune ca daca imi ia televizor nu o sa mai invat iar tata spune ca nu avem bani.Stiu ca este penibila situația.Dar cum imi pot convinge parintii sa imi ia televizor? Ei imi zic mereu ca nu avem bani dar tata ii bea si mama ii cheltuie pe prostii.

6 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Cere un laptop sau calculator pentru invatat si te poti uita pe el la televizor!

| darrio2007 a răspuns (pentru WaterDrop):

Si crezi ca parintilor li se pare mai ieftin un pc?

| WaterDrop a răspuns (pentru darrio2007):

Erau niste oferte de la Telekom sau nu stiu exact care alta companie de internet, unde primeai tableta/laptop la abonare si nu plateai in plus pentru ele, doar abonamentul lunar.Ar fi o solutie daca mai exista acele oferte.

| darrio2007 a răspuns (pentru WaterDrop):

Sunt de acord cu tine dar conteaza parerea parintilor ei.Ai vazut ca spune ca tatăl bea si mama cheltuie banii pe prostii.

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pot cumpara tevizoare foarte bune marca Toshiba, Philips etc. cu diagonala de 80-81 cm la preturi cuprinse intre 799 si 899 lei si plata in 24 de rate lunare. Nici un parinte nu poate "justifica" lipsa banilor in cazul in care rata lunara este de doar 35-40 de lei. Refuzul lor in astfel de cazuri reprezinta de fapt rea vointa intro exprimare eleganta. Rata nu reprezinta nici jumatate din alocatia ta lunara. Incearca sa le explici ca de fapt tu iti platesti ratele ei dar sa intocmeasca actele. Succes!

| LonelyLoner92 a răspuns:

Poti sa iti cumperi un televizor mai mic care costa in jur de 5 milioane eu din ala mi-am cumparat acum ceva timp.