| Rares527 a întrebat:

Am 16 ani iar alaltăieri am fumat o Țigara, și de atunci simt ceva pe gât!(probabil pentru ca m-am înecat cu fumul)
Ce este? Am nevoie de ajutor!

6 răspunsuri:
| AnoAnonima0 a răspuns:

Poate nu ai tras fumul in piept.Bea niste lapte ca sa iti cureti gatul de fum.

| GalwayGirl a răspuns:

Parerea mea este, ca in loc sa ceri "sfaturi" despre chestia ta din gat, mai bine le-ai spune parintilor tai, si ei te vor ajuta, dupa o morala lungaa, de care ai mare nevoie!

Sti ca tutunul este responsabil pentru atatea decese?
Tutunul da dependenta......si apoi o sa ajungi in situatia in are va trebui sa alegi intre o tigare si o paine! Si normal ca o sa alegi tigarea ca nu poti sa traiesti fara ea, ca tine ea locu' la paine!

Si sa nu mai zic de varsta nepotrivita pentru asa ceva.Ai doar 16 ani, corpul tau este in continua crestere...Te vei distruge, omule!

Apoi o sa imi spui ....pai mai cunosc persoane de varsta mea care fac asa ceva si nu au nimic.
Asta s-o crezi tu! Sunt distrusi pe interior, dragul meu!

Asa ca inainte sa te apuci de fumat, gandeste-te la viata aia a ta pe care o lasi in spate daca (Doamne ferste!)mori!

| SG1995 a răspuns:

E o senzatie destul de normala, o sa-ti treaca, eu cand am facut-o odata de curiozitate, a durat senzatia asta vreo 2 zile, si mi-a trecut abia dupa ce am vomat.

| imibatpisica a răspuns:

Data viitoare nu inghiti tigara

| Rares527 explică (pentru SG1995):

Mulțumesc

| Rares527 explică (pentru GalwayGirl):

A fost doar o încercare! Nu mi-a plăcut, mai ales ca nici nu a fost a mea... a fost a unui prieten pentru ca mi-a spus ca este tare, iar eu încercasem pentru prima oară! Nu vreau sa merg pe drumul asta!