Am cateva tatuaje si, la randul meu, tatuez si eu. Sfaturile mele sunt urmatoarele :
Gandeste-te bine la ceea ce vrei sa-ti faci, o sa-l ai tot restul vietii, iar acoperirea lui va fi mai dureroasa sau scoaterea lui cu laserul.
Fa-ti-l la salon, pentru ca sunt riscuri mari sa faci infectii sau chiar sa iei boli prin acele nesterilizate.
Da, doare, totusi e suportabil. Daca esti rezistent la durere o sa duci actiunea pana la capat, nu cred ca-ti doresti sa pleci acasa cu un sfert de tatuaj din cauza durerii.
Cumpara-ti Bephanten, ajuta la vindecarea tatuajului si da-te cu ea de 3 ori pe zi.
Fa-ti ceva sa te reprezinte, ceva ce te inspira.
Sunt alegerile tale, eu doare ti-am oferit niste sfaturi!
La salon vreau sa il fac cu toate ca pretu este destul de mare.
Ma gandeam sa imi fac niste scari cu un ceas ceva in gen
Te sfatuiesc sa nu faci niciun tatuaj pentru ca prin trecerea anilor va exista o mare posibilitate ca in acea zona sa faci cancer de piele. Dar acum eu nu pot sa te oblig, asadar fa ce vrei tu.
Orice tatuaj doare, mai mult sau mai puţin. Depinde de zona unde vrei să ţi-l faci şi de gradul tău de rezistenţă la durere. Uite aici un articol şi o hartă care te ajută să îţi faci o idee în acest sens http://blooms.ro/cat-de-tare-doare-un-tatuaj/.
Anonim6666644 întreabă: