| Udroiu_Razvan_1978 a întrebat:

Am 17 ani si as vrea sa imi fac un tatuaj pe antebrat, doare, ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| VoiceWithin a răspuns:

Am cateva tatuaje si, la randul meu, tatuez si eu. Sfaturile mele sunt urmatoarele :
Gandeste-te bine la ceea ce vrei sa-ti faci, o sa-l ai tot restul vietii, iar acoperirea lui va fi mai dureroasa sau scoaterea lui cu laserul.
Fa-ti-l la salon, pentru ca sunt riscuri mari sa faci infectii sau chiar sa iei boli prin acele nesterilizate.
Da, doare, totusi e suportabil. Daca esti rezistent la durere o sa duci actiunea pana la capat, nu cred ca-ti doresti sa pleci acasa cu un sfert de tatuaj din cauza durerii.
Cumpara-ti Bephanten, ajuta la vindecarea tatuajului si da-te cu ea de 3 ori pe zi.
Fa-ti ceva sa te reprezinte, ceva ce te inspira.
Sunt alegerile tale, eu doare ti-am oferit niste sfaturi!

3 răspunsuri:
| Lepadatu_Stefan_1980 a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu faci niciun tatuaj pentru ca prin trecerea anilor va exista o mare posibilitate ca in acea zona sa faci cancer de piele. Dar acum eu nu pot sa te oblig, asadar fa ce vrei tu.

| friend123 a răspuns:

Orice tatuaj doare, mai mult sau mai puţin. Depinde de zona unde vrei să ţi-l faci şi de gradul tău de rezistenţă la durere. Uite aici un articol şi o hartă care te ajută să îţi faci o idee în acest sens http://blooms.ro/cat-de-tare-doare-un-tatuaj/.

| Udroiu_Razvan_1978 explică (pentru VoiceWithin):

La salon vreau sa il fac cu toate ca pretu este destul de mare.
Ma gandeam sa imi fac niste scari cu un ceas ceva in gen