| Lylyca a întrebat:

Am 20 de ani si ma intilnesc cu un baiat de la mine din sat de 25, parintii sunt conta relatiei noaste si el a fost tradat de fosta lui prietena si nu mai are incredere in fete si nu vrea sa imi arate ca ma iubeste. Cum sa il fac sa imi arate ca tine la mine si cum sa imi conving parintii ca el este cel pe care il doresc sa il am alaturi?

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

La 20 de ani iti convingi parintii prin maturitatea actelor tale.
In ce il priveste pe el,vezi sa nu se joace doar cu tine facand pe ranitul!
Mai intai convinge-te ca te place si tine la tine,nu fii naiva. Oricat de ranit ar fi de o alta relatie,cand placi pe cineva,se vede lucrul asta! Prin gesturi,prin modul in care te priveste,prin comportament.
Nu-ti folosi doar inima, foloseste-ti si capul, gandeste!

| Lylyca explică (pentru greece12):

E cam greu sa iti convingi parintii atunci cind familiile se urasc. El mereu zice ca vrea sa fie cu mine chiar si vrea sa ne logodim, dar cum sa ii dau un raspuns daca el se teme sa aiba incredere in cineva!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Lylyca):

Ca sa vrea sa va logoditi,inseamna ca are incredere,doar ca nu-ti spune! Nu se poate sa accepte un asemenea pas fara incredere,doar daca este imatur complet! In ce priveste familiile, voi o sa traiti unul cu celalalt, nu parintii tai cu parintii lui.

| Raluca_5709 a răspuns:

Nu-ti fa griji, cu timpul iti va demonstra ca te iubeste, nu ar trebui sa conteze parerea parintilor daca il placi cu adevarat