Si caracterul contează intr-adevar. Degeaba esti frumos daca esti genul de băiat mai golan, ca sa zic așa. Eu am intalnit baieti nemaipomenit de frumoși, insa caracterul lor lasa de dorit.
Sunt fix invers, prea bun, prea fin, prea elegant nu stiu cum sa zic
Înseamnă că încă nu ai găsit persoana potrivită. O să găsesti o fata care o sa te placa asa cum esti. Cred că ar trebui să abordezi o fata care sa aiba aceleași trăsături ca ale tale. Dar nu trebuie nici sa fi prea bun, pentru ca stii cum se zice "când esti bun esti luat de prost". Nu trebuie sa exagerezi
"Chiar atat de mult conteaza carcaterul?"))De obicei, era invers:Chiar atat de mult conteaza cum arat?
Ambele conteaza.Dar in timp ce un caracter puternic, de invidiat poate compensa anumite neajunsuri fizice, aspectul nu poate compensa in niciun caz caracterul, cel putin nu dupa o anumita varsta.Deci,mai ai de lucrat la carcater, dupa cum reiese si din ce ai scris mai sus.
Cam cate relatii ai mai avut pana acum? poti sa vezi cu ce ai gresit de fetele nu au vrut sa mai vorbiti; in primul rand conteaza caracterul, personalitatea si sa stii sa vorbesti cu o fata, sa o faci sa se simta bine etc. E adevarat cca vrem sa fie si frumos baiatul, dar nu asta conteaza, deoarece dect sa ai unul frumos langa tine si sa nu stie sa vb cu o fata sau sa intretina relatia atunci degeaba.
De obicei caracterul schimba tot, te face mai deschis in fata celorlalti.
Daca nu ai caracter, nu-ti va observa nimeni frumusetea.
Succes!
Da, conteaza enorm si caracterul si atitudinea. Tu mie sinceri imi pari un tip destul de rusinos si retras, cu alte cuvinte nu te remarci prin nimic si degeaba arati bine fiindca iti vor lua locul mereu cei cu atitudine, carisma, care se simt bine in pielea lor si au datorita increderii o stralucire aparte care atrage. Am patit de multe ori sa vad pe retele sociale tipi care nu mi se pareau atractivi deloc si ma gandeam ce vad oamenii la ei iar apoi am avut sansa sa-i cunosc in realitate si am fost si eu la randul meu fermacata de ei. Deci da, atitudinea face de multe ori mai mult decat aspectul.