anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 4 prietene la scoala cu care ma inteleg foarte bine. Una dintre ele este colega mea de banca ( merg impreuna cu ea la scoala mereu ) si nu stiu cum sa va spun :d are mustata mareeeeee, iar noi radem mereu de ea pe tema asta fara ca ea sa stie. big grin.
Acum nu stim cum sa ii spunem cand o sa inceapa scoala ca sa si-o ia... nici baietii nu au mustata cat a ei laughing
Se vede foarte naspa pentru ca isi da cu fond de ten si gloss, ii iese in evidenta si mai mult mustata laughing.
Am mai batut noi apropouri,, dar cred ca nu s-a prins, CRED.
O fata din clasa e mai nebuna ea asa laughing si m.a intrebat pe mine daca ma pensez la salon i-am zis ca da si face mustata tot acolo ti-o iei ( a batut apropo catre colega mea, iar atunci s-a prins si ea.
Apoi face tot colega : aooleuuu, Anco, o sa iti iau un bic la un leu de ziua ta ca sa iti iei mustata... iar in momentul ala am tras-o de maneca pe colega cu mustata ca sa "imi explice" ceva la matematica ( imi era asa rusine de rusinea ei de aia am inceput sa vorbesc cu ea in momentul ala)) s-a facut ca nu a auzit ce a zis.
Iar acum, cand va incepe scoala, nu stim cum sa formulam sa sune mai bine " ia.ti mustata" big grin adica sa nu ii fie rusine, totusi suntem toate prietene...

8 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Prietene prietene, dar branza e pe bani vorba aia. Sunteti prietene cu ea, dar faceti misto de ea si o luati peste picior doar pentru ca nu isi ia mustata. Multe fete nu se epileaza pe maini de exemplu, sau nu isi iau mustata pentru ca au auzit la mamele lor ca daca se epileaza, le creste si mai mult, deci prefera sa ramana asa. Voi ca niste "prietene bune", in loc sa faceti cheta sa ii luati un bic de ziua ei, i-ati spune verde-n fata "ma..Anca, fara sa te superi, cred ca ti-ai dat seama si tu ca astia din clasa fac misto pe seama ta din X motiv, am vrut sa iti spunem dar ne simteam jenate, cel mai bine e sa iti iei mustata si gata! Scapi de caterinca/mistourile colegilor", daca vreti sa o formulati mai frumos ca sa nu se simta prost. Data viitoare puneti-va si in locul ei si dupa puteti sa faceti misto de ea, pana atunci, spuneti-i ca intre prietene ca cel mai bine ar fi sa se rada, sa mearga la salon cel mai bine. O idee ar fi sa isi faca una dintre voi o programare vezi-Doamne pentru ea, si sa o roage si pe colega cu mustata sa vina la salon, iar programarea sa fie de fapt pentru ea. Gasiti voi o solutie, pa pa!

| 1112 a răspuns:

. Sa ai mustata nu e o rusine. Cum te.ai simtii tu daca erai in locul ei? Ar trebuii sa o acceptati asa. daca " isi ia mustata ", se poate ori sa ii creasca mai multa, ori sa ii creasca si firul sa ii se intoarca si o sa arate super nasol, ori sa fie la fel, dar tot nu va scapa de ea, si tot timpu ar trebui sa si'o rada.
Eu zic sa o acceptati asa cum e ea, daca daca neaparat vreti sa ii spuneti, puteti sa ii spuneti frumos, ca altcumva nu ati avea cum. happy.

| Georgiana8 a răspuns:

Parerea mea, este ca nu ar trebui sa-i spuneti nimic. Daca ea se simte bine asa, nu ar trebui sa va amestecati, chiar daca ii sunteti prietene, in fond toti avem defecte si calitati dar trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra big grin.
Nimanui nu i-ar placea sa vorbeasca sau sa rada cineva de defectele pe care le avem. Sper ca vei tine cont de sfatul meu si jos palaria pentru tine prin faptul ca "ai rugat-o sa iti explice "la matematica pentru a nu o pune intr-o situatie jenanta happy

| Demise a răspuns:

Dacă sunteţi prietene zic eu că n-ar trebui să o bârfiţi şi să o acceptaţi aşa cum e ea şi să îi luaţi apărarea.
Este o metodă pentru mustaţă, poate să o decoloreze. Nu ştiu exact cum dar se poate.
Ai putea să îi dai sfatul ăsta, dar nu şi cu celelalte trei prietene ale tale, că s-ar simţi prost.

| Nolkyz a răspuns (pentru znstr):

Fratie, neuronul vostru canta "singuuur, atat de singurrr..." straight face Cine dracu v-a zis sa va luati, fetelor, mustata cu BIC-ul?

| Nolkyz a răspuns:

Ai putea sa iti faci tie o programare la salon si ii faci si ei thinking

| znstr a răspuns (pentru Nolkyz):

Pana sa tragi concluzia asta, fratie, poti sa recitesti ce a scris Zambete89 in "intrebarea ei" : "Apoi face tot colega : aooleuuu, Anco, o sa iti iau un bic la un leu de ziua ta ca sa iti iei mustata", nu eu am zis de BIC, nu mai face pe periculosu/asa.

| Nolkyz a răspuns (pentru znstr):

"Voi ca niste "prietene bune", in loc sa faceti cheta sa ii luati un bic de ziua ei..." Ce vorbesti, draga mea? Nu ai zis tu de BIC, dar ai fost de acord laughing deci din asta ar reiesi ca esti de acord sa-ti iei mustata cu BIC-ul, deci neuronul tau e mai mult decat singur. Bafta.