| Claudiu709 a întrebat:

Am ajuns la concluzia ca toti oamenii,chair si prietenii te judeca pentru ceea ce esti! Dece exista atata rautate in fiecare persoana?
Eu pentru a nu fi judecat, imi ascund adevaratele sentimente si ma comport dur si vorbesc urat.Este bine ceea ce fac? Ce imi recomandati sa fac pentru a evita judecata din partea tuturor?

Răspuns Câştigător
| Borsko a răspuns:

Incearca sa te impaci cu ea, spune-i ca pentru tine, ea inseamna mult si ca o placi(iubesti e prea mult, dar acum depinde si de cat timp va cunoasteti). Depinde si de cati ani ai, poti sa incerci sa-i iei o floare, poate de culoarea ei preferata, sau ciocolata. bitches love ciocolata laughing Un animal de plus care sa-i placa ei, un colier, cercei, o esarfa. Vezi tu un cadou tongue Cere-i adresa de mess in persoana sau pe facebook cu timpul si vorbeste cu ea pe mess.
Daca e in aceeasi scoala/clasa cu tine, du-te la ea in clasa sau banca si vorbeste cu ea, intreab-o ce mai face, cum se mai intelege cu prietenii, rudele. Ce filme noi a mai vazut, ce muzica a mai ascultat, daca si-a mai facut prieteni noi.

Daca tot zice ca nu vrea sa mai fiti prieteni spune-i lucruri de genul : nu trebuie sa se termine asa, nu pot sa te uit, aminteste-ti momentele bune impreuna, etc. Mai gasesti tu din astea laughing

O sa vezi cu timpul o sa va apropiati din nou, o sa-i recastigi increderea, dar ar trebui sa te opresti din a face pe durul pentru altii, fii tu insuti pentru ea. Nu stiam ca e si o "ea" in povestea asta prima oara cand am comentat. dar merita totul pentru persoana iubita! Fa ce ti-am spus si NU astepta caci lucrurile doar se vor agrava, si am invatat asta pe calea grea. Actioneaza cat mai repede si arata-i ca tie chiar iti pasa.

Daca pana la urma afli ca ea nu te place "in felul ala", sa nu te dai batut, ci sa incerci mai mult! Scoate-o la un film, mergeti sa mancati, plimbati-va in oras, dati-va in masinute laughing Sansele sunt mai mari ca si ea sa se indragosteasca de tine daca sunteti prieteni buni, decat daca o "agatai" de pe strada happy Cu timpul se poate sa inceapa sa simta si ea ceva pentru tine si veti putea fi iubiti big grin laughing
Sper ca te-am ajutat, si sper ca o sa iasa bine.

6 răspunsuri:
| Borsko a răspuns:

Este cat de cat ok ce faci, cateodata trebuie sa te integrezi ca sa nu fii dat complet la o parte happy

Dar, am o prietena foarte buna, si suntem apropiati, ma inteleg si nu am probleme cu ea, ea nu ma judeca, ma intelege si eu la fel. Poate e timpul sa gasesti pe cineva de care sa te apropii foarte tare si vei vedea ce inseamna prietenia si nu va trebui sa-ti ascunzi sentimentele happy

| corddi a răspuns:

Nu nu este bine sa fii dur si sa injuri ar trebui sa fi cum esti tu. ignorai pe cei rai si,, prosti"

| Claudiu709 explică (pentru Borsko):

Am facut asta, m-am apropiat foarte mult de o fata si am ajuns sa ne intelegem foarte bine unul cu celalalt dupa care m-am indragostit de ea.Iar pentru a ascunde asta fata de ceilalti asa zisi prieteni care ma judeca ma comportam urat si deseori era si ea prin preajma, eu uitand sa ii spun de ce ma comport asa, s-a suparat pe mine din cauza comportamentului si a zis ca nu vom mai fi prieteni.Ce crezi ca ar trebui sa fac in situatia asta?

| Epigonul a răspuns:

Părerea mea este că ar trebui sa fii tu însuti mereu și să nu te lași foarte ușor influențat de ceea ce crede restul lumii.Comportă-te cum crezi tu de cuviinta că este corect, nu cum cere lumea.Iți dau ție aceste sfaturi, dar nici eu nu le aplic in totalitate.Ideea e ca trebuie sa fim cât mai originali, fara măști, astfel oamenii din jurul nostru, dacă sunt cu adevărat oameni ne vor aprecia asa cum suntem.

| aleeeee93 a răspuns:

Ceea ce iti recomand eu sa faci este sa fii tu insuti. Oriunde, in orice grup vei fi oamenii te vor judeca pentru ca asta est in fiecare dintre noi.Si tu probabil iti faci uneori pareri gresite despre cei din jur.Dar daca spui ca si prietenii tai te judeca inseamna ca nu ii poti numi asa si cel mai bine ar fi sa iti cauti altii noi cu care sa nu trebuiasca sa iti ascunzi adevaratele sentimente.Si in legatura cu evitarea judecatei, e imposibil.Trebuie sa ne obisnuim si sa ignoram!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din aceasta cauza sunt anti-social.