Alunitele sunt foarte dragute. Daca te deranjeaza intr-adevar acopera-le cu un fond de ten sau un corector bun, altfel nu poti decat prin chirurgie plastica. Eu mi-as dori sa am alunite pe fata, sau in general mai multe. Se spune ca oamenii cu multe alunite sunt norocosi. Eu cred ca esti foarte draguta, mie una mi se par foarte simpatici oamenii cu alunite pe fata. Dar eu nu am... :-(.
Iti doresc o zi minunata!
Daca alegi un tratament naturist, iti trebuie multa rabdare: in fiecare zi tamponezi alunitele cu tinctura de propolis sau cu tinctura de rostopasca. Primavara-vara, can apare rostopasca, iti poti pune direct suc proaspat. Dupa cateva luni bune de tratament, alunitele vor cadea.
O zi frumoasa! :]
Bună.
Să dispară?
La 13 ani ai tăi nu este de mirare ce gândire ai!
Mergi la un consult medical dermatologic.
Pa, pa.
Este posibil asa ceva? Dar nu e periculos? Am auzit ca unele alunite pot fi cancerigene daca le rupi sau jupesti.
Cum adica ce gandire am, ce vrei sa spui? eu doar am pus o intrebare daca vrei sa raspunzi, bine daca nu, nu ma critica.
Bună.
Învață să te accepți așa cum ești, ai abia 13 ani!
Pa, pa.
Pe bune... Eu am o alunita mare pe nas si una pe obraz, si mai multe destul de maricele pe fata. Le urasc. Chiar nu stiu de ce va plac. Daca le-ati vedea v-ati speria.
Dar am aflat ca se pot scapa de ele fara operati. Poti scapa de ele punand tincturade propolis. Sper ca te-am ajutat
ana_8023 întreabă: