| NoThanks a întrebat:

Am auzit ca uleiul de ricin ajuta la cresterea parului. Eu am nevoie sa imi creasc barba. Deci, intrebarea este, in cat timp o sa imi creasca barba daca ma dau cu ulei de ricin zilnic?

6 răspunsuri:
| Maioru a răspuns:

Daca vrei sa-ti creasca barba mai repede si mai deasa trebuie sa te barbieresti mai des

| ComfortablyNumb a răspuns:

Ricinul nu il folosesti pentru a-ti creste barba, trebuie sa te barbieresti cat mai des pentru a stimula firul de par.

| NoThanks explică (pentru ComfortablyNumb):

Vrei sa iti dau si link-ul cu proprietatile uleiului de ricin sa te convingi? Bun, faza cu barbieritul da, dar trebuie sa te dai si cu ulei de ricin.

| ComfortablyNumb a răspuns (pentru NoThanks):

Am folosit si eu pentru cresterea genelor, stiu cum functioneaza. Insa nu da randament.

| MilkWithCereals a răspuns:

Nu faci sa-ti creasca barba cu acel ulei. Ala e pentru altceva. Barbiereste-te mai des ca sa grabesti cresterea firului

| Liviu a răspuns:

Iti faci fata praf pentru un moft, asa eram si eu inainte, ma uitam zilnic sa vad daca mi-au mai crescut 2 3 floace.Acum,sunt perplex, port barba, am ici colo par. Dar viat amerge inainte.E un chin sa porti barba crede-ma (Dar eu o ador) adica trebuie sa umbli la ea mereu, trebuie sa o ingrijesti. Dupa 12 ore de stat in picioare, sa patrulat, veneam acasa mort de obosit.Rar o mai aranjam,ma barbieream o data la saptamana, si pe fata, si in cap, o aranjam, dar parca tot mai bine era fara grija asta.Aduna timpu in toata viata ta, cat timp petreci sa te barbieresti sa vezi happy