Daca vrei sa-ti creasca barba mai repede si mai deasa trebuie sa te barbieresti mai des
Ricinul nu il folosesti pentru a-ti creste barba, trebuie sa te barbieresti cat mai des pentru a stimula firul de par.
Vrei sa iti dau si link-ul cu proprietatile uleiului de ricin sa te convingi? Bun, faza cu barbieritul da, dar trebuie sa te dai si cu ulei de ricin.
Am folosit si eu pentru cresterea genelor, stiu cum functioneaza. Insa nu da randament.
Nu faci sa-ti creasca barba cu acel ulei. Ala e pentru altceva. Barbiereste-te mai des ca sa grabesti cresterea firului
Iti faci fata praf pentru un moft, asa eram si eu inainte, ma uitam zilnic sa vad daca mi-au mai crescut 2 3 floace.Acum,sunt perplex, port barba, am ici colo par. Dar viat amerge inainte.E un chin sa porti barba crede-ma (Dar eu o ador) adica trebuie sa umbli la ea mereu, trebuie sa o ingrijesti. Dupa 12 ore de stat in picioare, sa patrulat, veneam acasa mort de obosit.Rar o mai aranjam,ma barbieream o data la saptamana, si pe fata, si in cap, o aranjam, dar parca tot mai bine era fara grija asta.Aduna timpu in toata viata ta, cat timp petreci sa te barbieresti sa vezi
miranda întreabă: