| nonuser a întrebat:

Am auzit multe fete zicand ca doresc ca baietii cu care vor sa fie impreuna, pe langa caracteristicile cunoscute cum ar fi: sa fie frumosi, sa aiba bani etc. etc.

Spun ca vor sa fie inteligenti.

Ce inseamna pentru voi fetele un baiat inteligent?
happy

11 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Dupa cum ai spus si tu... inteligenta este ultima calitate pe care ele o vor. Prima data acesta trebuie sa fie frumos, apoi... sa aiba bani si in ultimul rand sa fie inteligent. Daca un baiat este DOAR inteligent, nu va mai fi apreciat de "respectivele".

| del3a a răspuns:

Nu trebuie sa fie bogat

| del3a a răspuns:

Nu trebuie sa fie bogat.

| Dianaaxd a răspuns:

Pai fetele for un baiat Frumos in primul rand dar sa fie si bun la comportament! chiar daca e frumos si comportamentul lui e ca naiba atuncia pa pa happy

| Pisiquee a răspuns (pentru Ronnix):

Asta s-o crezi tu.
Cine crezi c-ar lua unu frumos, dar analfabet? Ție rușine că mergi cu el pe stradă, chiar dacă e frumos. Perfecțiunea nu există, dar măcar să aibă și el ceva minte.
Și nu are cum ca (,) cineva să fie doar inteligent.Fiecare are frumusețea lui, și pentru acea persoană există altă persoană potrivită. happy
Și n-ai de unde să știi tu de ce avem noi nevoie. Fiecare are simțul ei, plăcerea ei, personalitatea, etc. Unii oameni cum au ajuns să se iubească și fără bani? happy
Chiar dacă băiatul e frumos, dar vorbește urât și are un comportament la fel și el e cu o fată finuță, frumoasă, relația lor nu rezistă mult. Deci gândește înainte să spui ceva. tongue

| Ronnix a răspuns (pentru Pisiquee):

Ok, ok... calmeaza-te. Nu vorbeam la modul general, ci ma refeream strict la persoanele pe care nonuser le-a auzit spunand asta.

| Pisiquee a răspuns (pentru Ronnix):

Exact. oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu neaparat inteligent dar nici analfabet.Si inteligent poate fi si la scoala dar si descurcaret.Success!winking

| ZEU93 a răspuns:

Cand spun inteligent, probabil se refera mai mult la maniere, gen sa nu le faca de ras happy desi sensul acestui cuvant e cu totul altul

| copiladolescent a răspuns:

Un baiat inteligent... uuuuu grea decizie. p.s. the war between the guys and the girls is here. fetele (sau nu majoritatea) nu sunt atat de superficiale. acum am putea ataca (baietii vor fete bune dotate, nu conteaza ca sunt cam goale in cutia pandorei) dar stim si noi, cele care intr-o zi speram sa ne casatorim, ca nu credem asta cu adevarat. oricum un baiat inteligent. la varsta mea (15) ar insemna o persoana cu care pur si simplu poti vorbi, poti glumi, poti rade, poti sa te simti in largul tau. stiu ca nu e chiar sensul cuvantului din dictionar. sa fie o persoana cu care nu te-ai plictisi pe o insula pustie (ma rog, in limita distractiei pe care o poti avea pe o insula pustie). nu stiu daca as vrea sa citeasca Shakespeare sau sa imi explice ca probabilitatea ca noi sa fim descendentii dacilor nu e chiar asa de mare, dar as vrea sa fie un tip cu opinii. pentru care banii si alcoolul si cuplatul la ocazii speciale sa nu fie cele mai importante. p.s2 esti sceptic. frumosi, bani etc... sa stii ca avem si suflete in dotarelaughing sper ca te-am ajutat

| Rockart a răspuns:

Un băiat care gândeşte singur, are personalitate şi idei proprii. Care ştie să comunice fără fraze luate de pe Google şi care nu îşi schimbă ideile/gândurile după cum bate vântul.