Asta nu e relatie daca pleaca la baute cu prietenii si vine noaptea tarziu. Se pare ca te agati de o himera.
Ideea este ca el nu face asta mereu, de multe ori ma cheamă cu el dar mai are momente cand iese și singur
Adică te cheamă la băute cu băieții?
Nu sunt doar băieți mai sunt prieteni de ai lui care vin cu iubitele lor și ieșim toți afară și ei își mai cumpără să bea
Dacă iesi si tu cu ei, atunci ce te deranjează?
Se pare ca prefera bautele cu baietii decat sa petreaca serile cu tine.
Iar tu n-ai minte, daca vrei sa discuti chestii serioase cand el e beat!
Singura chestie pe care trebuie s-o discuti cu iubitul e sa se lase de bautura, daca nu vrea sa ajunga un alcoolic.
Ce ai tu de discutat sunt fricile tale si gelozia cu un psihoterapeut. Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Trebuie discutat serios cu el in ce priveste bautura...desi e greu sa schimbi caracterul unui om iar bautura e patima grea de tot de lasat. Iar in privinta ta...nu stiu exact cat de posesiva esti cu el si cat de restrictiva incat sa-i afecteze comportamentul. Posibil ca vina sa o impartiti in mod egal dar noi nu avem pe de alta parte de unde sa stim cum stau lucrurile de fapt la voi in casa. Asa omul intotdeauna isi spune partea lui de adevar.
Da pentru ca știu ca este un om bun dar probabil ca ne-am distanțat noi… As vrea sa il ajut dar nu stiu cum, eu când încerc sa vorbesc cu el încep sa plâng automat și nu mă pot abține oricât încerc.
Tu vrei o relație reală și Adevărată cu el, iar el te tratează grav de prost!
Eu te înțeleg cu Adevărat, de ce plângi fiindcă îl iubește cu Adevărat cu toată inima și sufletul tău, fiindcă ai sentimentele! reale! și Adevărate!, pentru el, și vrei ca relația asta să fie una normală! și sănătosă pentru amândoi!
Dar el este cu băutura! Iar asta este o boală! gravă de tot! Este al doilea cel mai distrugător și nocive de după droguri și etnobotanice, prafurile...
El trebuie să meargă la dezalcoolizare! detoxifiere! Altfel ajunge grav rău de tot!