| AnnaMariia23 a întrebat:

Am avut în ultimul tim multe probleme cu iubitul meu, ne-am comporta urat unul cu celălalt și de ceva timp simt ca nu mai există iubire din partea lui deloc.
Nu avem mult timp împreună doar 9 luni dar el este pentru mine primul băiat, și sunt atașată de el foarte mult chiar dacă mă supără, îmi aduc mereu aminte de momentele frumoase și cat de drăguț era cu mine, de când ne-am mutat împreună (asta s-a întâmpla după 3 luni de relație) totul a fost mai diferit.
Eu sunt o persoană destul de posesivă și am acea frică de a fi părăsită… știu ca uneori exagerez cu controlul în această relație dar dar el în acest timp mă mințit mult cu diverse chestii și m-a dezamăgit în unele situații, cu toate acestea l-am iertat mereu.
El iubește să bea iar pe mine mă deranjează asta însă am speranța ca va realiza ca asta nu e bine și consider ca încă este tânăr și are timp să se schimbe și să scape de vicii, dar de exemplu aseară a plecat la un coleg de muncă pentru a discuta ceva, eu l-am întrebat dacă după va veni direct acasă și el a zis ca da… Ei bine după a plecat cu alți prieteni și a băut destul de mult. Am fost foarte nervoasă și dezamăgită ca iarăși m-a mințit. Am început și îl sun insistent și să îi zic ca vreau și eu să vorbesc cu el ceva important referitor la relația noastră, el deja băuse și nu prea mai era treaz dar am fost atât de supărată și am tot insistat cu asta în cat el a zis ca nu mai suportă nervii pe care îi fac și ca se desparte de mine. După ceva timp el a rămas fără baterie dar înainte să i se închidă telefonul a spus ca va veni acasă, nu mai stă mult, era conștient ca următoare zi dimineața lucrăm. Ei bine eu l-am aștepta și la un moment dat am început să mă îngrijorez pentru ca deja era 12 noaptea și el nu mai venea. Am plâns foarte mult gândindu-mă la ce ar trebui să fac, el între timp a venit pe la 1:40. nu am vorbit prea mult cu el și a venit lângă mine în pat și s-a culcat. Azi dimineață am plecat la muncă împreună am vorbit normal dar nu am discutat despre ce s-a întâmplat seara trecută. Iar acum va cer ajutorul vouă cu un sfat sau o părere, orice concluzie trageți din cele povestite de mine îmi va fi de ajutor, merită să încerc să vorbesc serios cu el să discutăm despre tot ce ne deranjează și să încercăm să reparăm relația? Sau ar trebui să renunț direct și să îi spun ca totul între noi se încheie? Țin să menționez ca eu aș vrea să repar relația asta dar nu știu dacă îmi voi pierde timpul în zadar, ce ați face în locul meu? Știu ca și eu am greșit foarte mult cu gelozia și cu faptul ca nu i-am lăsat spațiu dar eu sunt în stare să mă schimb și să îmi controlez nervii. Mulțumesc dacă ați avut răbdare să citit tot și îmi cer scuze pentru unele greșeli pe care le-am făcut în scris. mulțumesc!

10 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Lui îi place băutura mult de tot! Iar tu tragi de o relație serioasă cu el!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Se pare ca prefera bautele cu baietii decat sa petreaca serile cu tine.
Iar tu n-ai minte, daca vrei sa discuti chestii serioase cand el e beat!

Singura chestie pe care trebuie s-o discuti cu iubitul e sa se lase de bautura, daca nu vrea sa ajunga un alcoolic.

Ce ai tu de discutat sunt fricile tale si gelozia cu un psihoterapeut. Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html

| AnnaMariia23 explică (pentru 1onur):

Da pentru ca știu ca este un om bun dar probabil ca ne-am distanțat noi… As vrea sa il ajut dar nu stiu cum, eu când încerc sa vorbesc cu el încep sa plâng automat și nu mă pot abține oricât încerc.

| 1onur a răspuns (pentru AnnaMariia23):

Tu vrei o relație reală și Adevărată cu el, iar el te tratează grav de prost!

Eu te înțeleg cu Adevărat, de ce plângi fiindcă îl iubește cu Adevărat cu toată inima și sufletul tău, fiindcă ai sentimentele! reale! și Adevărate!, pentru el, și vrei ca relația asta să fie una normală! și sănătosă pentru amândoi!

Dar el este cu băutura! Iar asta este o boală! gravă de tot! Este al doilea cel mai distrugător și nocive de după droguri și etnobotanice, prafurile...

El trebuie să meargă la dezalcoolizare! detoxifiere! Altfel ajunge grav rău de tot!

| darrio2007 a răspuns:

Asta nu e relatie daca pleaca la baute cu prietenii si vine noaptea tarziu. Se pare ca te agati de o himera.

| siriusblack98 a răspuns:

Trebuie discutat serios cu el in ce priveste bautura...desi e greu sa schimbi caracterul unui om iar bautura e patima grea de tot de lasat. Iar in privinta ta...nu stiu exact cat de posesiva esti cu el si cat de restrictiva incat sa-i afecteze comportamentul. Posibil ca vina sa o impartiti in mod egal dar noi nu avem pe de alta parte de unde sa stim cum stau lucrurile de fapt la voi in casa. Asa omul intotdeauna isi spune partea lui de adevar.

| AnnaMariia23 explică (pentru darrio2007):

Ideea este ca el nu face asta mereu, de multe ori ma cheamă cu el dar mai are momente cand iese și singur

| darrio2007 a răspuns (pentru AnnaMariia23):

Adică te cheamă la băute cu băieții?

| AnnaMariia23 explică (pentru darrio2007):

Nu sunt doar băieți mai sunt prieteni de ai lui care vin cu iubitele lor și ieșim toți afară și ei își mai cumpără să bea

| darrio2007 a răspuns (pentru AnnaMariia23):

Dacă iesi si tu cu ei, atunci ce te deranjează?