Pai cred ca s-a saturat de fazele tale, si a decis sa va despartiti.Si daca tine la tine,se va intoarce,daca nu, are dreptate NoUseForAName, a fost cu tine pentru faptul ca erai virgina.
Scuze ca-ti spun dar daca e mai mare ca tine sunt ferm convins ca doar pentru acest lucru a umblat cu tine.
Nu te supara insa trebuie sa incetezi sa-l mai cauti.
Vorbea de cele mai multe ori despre sex? Tu i-ai spus ca esti virgina si el a spus ca nu-i o problema? Am asa niste curiozitati cati ani are el? Si din ce oras sunteti? V-ati cunoscut pe net? Ma gandesc sa nu vorbim cumva de acelasi tip... sper ca nu
Da a fost mult mai mare ca mine.dar de ce pentru lucurul asta ce e asta de important?
Atunci e logic pentru ce a fost cu tine. Tu pe ce lume traiesti? Astia mai mari vor doar sa te f*ta, mai ales ca erai si virgina.Fii si tu mai atenta cu cine vorbesti, mai ales cu tipii mult mai mari ca tine.
Avea 25 iar eu 16...la inceput el nu ma credea ca sunt... apoi i-am dovedit asta.a mai durat o luna relatia si ma gandesc ca daca voia doar asta nu mai ramanea cu mine, am mers la doctor de cate ori ma simteam rau,, si multe chestii.suntem din pitesti
Mi-am luat o piatra de pe inima, nu e vorba de acelasi tip Dupa mine e cam mare diferenta de varsta intre voi si din pacate nu cred ca si-a dorit ceva serios cu tine chiar daca erai virgina. Unii intr-adevar nu vor decat sex necontand nimic altceva, nici macar sentimentele tale... Dar, priveste partea buna a lucrurilor: a fost o lectie din care ai avut de invatat si sper sa nu mai repeti greselile. Parerea mea e sa nu-l mai cauti si din pacate nu cred ca el va realiza sau va aprecia ce a avut langa el. Ai grija mai multa de tine pentru ca tu contezi cel mai mult!