| georgianaa41 a întrebat:

Am avut o relatie.2 luni am facut dragoste...fiind virgina, insa eu nu stiam sa comport cu el si ii ziceam sa ma despart de el mereu.in ultimul moment s-a schimbat radical. mi-a zis sa nu-l mai caut niciodata, dar totusi l-am cauta.nu stiu ce sa fac pentru ca il iubesc foarte mult...si ma gandesc ca poate a insemnat ceva si pentru el ca am fost virgina

7 răspunsuri:
| NoUseForAName a răspuns:

Scuze ca-ti spun dar daca e mai mare ca tine sunt ferm convins ca doar pentru acest lucru a umblat cu tine.
Nu te supara insa trebuie sa incetezi sa-l mai cauti.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai cred ca s-a saturat de fazele tale, si a decis sa va despartiti.Si daca tine la tine,se va intoarce,daca nu, are dreptate NoUseForAName, a fost cu tine pentru faptul ca erai virgina.

| georgianaa41 explică:

Da a fost mult mai mare ca mine.dar de ce pentru lucurul asta ce e asta de important?

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru georgianaa41):

Atunci e logic pentru ce a fost cu tine. Tu pe ce lume traiesti? Astia mai mari vor doar sa te f*ta, mai ales ca erai si virgina.Fii si tu mai atenta cu cine vorbesti, mai ales cu tipii mult mai mari ca tine.

| krmen a răspuns:

sad Vorbea de cele mai multe ori despre sex? Tu i-ai spus ca esti virgina si el a spus ca nu-i o problema? Am asa niste curiozitati cati ani are el? Si din ce oras sunteti? V-ati cunoscut pe net? Ma gandesc sa nu vorbim cumva de acelasi tip... sper ca nuwinking

| georgianaa41 explică:

Avea 25 iar eu 16...la inceput el nu ma credea ca sunt... apoi i-am dovedit asta.a mai durat o luna relatia si ma gandesc ca daca voia doar asta nu mai ramanea cu mine, am mers la doctor de cate ori ma simteam rau,, si multe chestii.suntem din pitesti

| krmen a răspuns (pentru georgianaa41):

Mi-am luat o piatra de pe inima, nu e vorba de acelasi tip big grin Dupa mine e cam mare diferenta de varsta intre voi si din pacate nu cred ca si-a dorit ceva serios cu tine chiar daca erai virgina. Unii intr-adevar nu vor decat sex necontand nimic altceva, nici macar sentimentele tale... Dar, priveste partea buna a lucrurilor: a fost o lectie din care ai avut de invatat si sper sa nu mai repeti greselile. Parerea mea e sa nu-l mai cauti si din pacate nu cred ca el va realiza sau va aprecia ce a avut langa el. Ai grija mai multa de tine pentru ca tu contezi cel mai mult!