| queneen a întrebat:

Am avut un vis foarte foarte ciudat cum ca prietena mea cea mai buna a murit la mine in casa, in patul meu si ca mi-a fost bantuit apartamentul in sensul ca se lua lumina, se tranteau usile, o auzeam pe ea si cand intram in camera mea se tranteau usile, se facea curent si palpaiau luminile, ca in filmele horror. De cand m-am trezit am o stare foarte ciudata, ma gandesc numai la asta si vremea de afara e fix cum era in vis adica intunecat si venirea unei ploi. Ei nu i-am spus despre acest vis si nici nu vreau sa ii spun ca am visat-o moarta. Faza e ca in vis era intoarsa cu capul in jos si nu ii puteam vedea fata insa mai era si un prieten de al nostru in apartament si ea ne spunea sa ne rugam ca sa invie.
Stiu ca o sa imi spuneti ca a fost doar un vis dar am o stare prea ciudata si nu stiu ce sa fac, ma simt foarte aiurea

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să faci gimnastică și alergări.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru sadrian46):

Cineva a calificat acest răspuns al meu ca amuzant.
Eu l-am dat ca serios. Mișcarea, activitatea fizică ajută mult la resetarea creierului.

| queneen explică (pentru sadrian46):

Multumesc mult. Dupa ce o sa treaca aceasta perioada am sa incep sa fac multa mișcare

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru queneen):

Nu după. Să fiu cinstit și eu fac prea puțină și dau vina pe izolarea produsă de situația actuală. Dar ai 2 metri pătrați în cameră să pui jos o pătură să faci gimnastică pe ea? Eu o să fac și pentru tine, promit solemn. Pe cuvântul meu de pionier!