Spune-i mamei tale pe cine alege :pe copilul ei s-au pe el? Chiar nu mai ai alte rude unde ai putea sa stai? Deci vrei sa spui ca tatal tau vitreg e alcoolic? Pai daca eram in locul mamei tale de cand il lasam in voia lui si plecam fara sa ma uit in urma.Mama ta ar trebui sa se gandeasca intai la copilul ei adica tu, nu la 'alcooliculul' ala!
Deci presupun ca raspunsul meu nu prea o sa iti placa deci : daca mama ta il iubeste pe acest om cu adevarat nu ai ce sa le faci asta e LOVE. Ce trebuie tu sa faci sa uiti trecutul sa iti iei inima in dinti si sa nu pui la suflet tot ce zic ei (asa sunt parintii eu stau cu parintii mei naturali si in general tot asa fac )
Cam lunga povestea, am citit doar inceputul! Du-te la pshiolog sau mai bine du-ti parintii la psiholog!
Am pus-o deja sa aleaga, dar ea o tine pe a ei. Spune ca ne vrea "pe amandoi", dar asa nu se poate. Asta e, ma resemnez. Nu prea poti discuta cu ea. O las sa faca ce vrea, insa chiar ma voi bucura cand se vor certa din nou, ceea ce sigur se va intampla curand, iar eu nu voi mai fi asa proasta sa-i zic eu ce sa faca, doamne, oare cum indraznesc?
Multumesc pentru raspuns, in sfarsit cineva care gandeste ca mine. Cand ii spuneam astea si ei, ma facea nebuna.
Multumesc pentru funda si ma bucur ca am putut sa te ajut . Totusi nu o prea inteleg pe mama ta, cum adica va alege pe amandoi.Trebuie sa aleaga pana la urma o singura persoana, totul sau nimic.
Diorrus întreabă: