| Independent a întrebat:

Am cunoscut o fata care este verisoara prietenului meu si ne-am cunoscut pe afara eu o plac si ea ma place si mereu da semne ca vrea sa ma i-a in brate ca vrea sa ma sarute si cu cat stau mai mult cu ea cu atat imi place mai mult de ea dar problema este urmatoare nu ne putem intalni in fiecare zi..Va rog dati-mi niste sugestii/idei
Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea trece peste orice. Iar aceasta problema e ca inexistenta, gandeste-te la cuplurile unde ea e din timisoara si el din constanta, sau de unde ea e din chna si el din canada... si intre voi ce e ~1 km~? Hai lasati joaca si fiti impreuna, pun pariu ca o sa fiti un cuplu foarte frumos impreuna, dupa mine e clara stuatia, e clar ca te place, e clar ca o placi, de ce sa va mai pierdeti timpul? Gandeste-te cat de nocosi sunteti. Puteti sa va vedeti data la saptamana cel putin ...Eu cu fostul meu prieten ne vedeam doar de 2 ori pe luna... deci be happy, toate sunt bune si frumoase.

Daca asta e problema eu sunt sotia lu' popei marinaru oh go on

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si 1-2 km constituie o problema?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Bravo, mai! trebuie sa recunosc, in toata istoria recenta nu s-a mai intalnit asa obstacol! >>> 1-2 km! Auzi, dar ai vreo problema cu mersul pe jos?!, ca sa nu mai zic de faptul ca ai putea tu s-o iei primul in brate, si s-o saruti?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sunt eu mai tolomaca...esti fata? anyway... exista telefon...right? si 1 km-2... e chiar aproape.sau nu? e chiar atat de mers pe jos?hee hee... oricum relatiile se bazeaza pe incredere... ce sa zic... iubiti-va multwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda...sunt tolomaca...skz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În dragoste ca si in viata trebuie sa fi direct. Asa ca numai pierde timpul si arata-i ce sentimente ai fata de ea.succes

| alexandra_4322 a răspuns:

Eu cred ca daca va iubiti puteti face orice impreuna poti gasi multe solutii dintre care eu nu le stiu pe toate dar iti zic doar una:te poti muta langa ea si asa va veti vedea in fiecare zi sper ca ti-am fost de ajutorwinking