Pai suna-l, că e același număr, chiar daca curierii sunt diferiți, vezi ce ți spune.
Însă de regulă livrările care nu au fost preluate de cumpărător din orice motiv, fie se predau a doua zi, fie peste o săptămână.Asa că sună sa vezi
Depinde,poate are multe comenzi, la mine, ca idee, curierii ajung pe la 6-7 și e posibil si la tine sa fie la fel
Asta daca este distanta de la sediul lor până acasă la tine.
Așa că mai așteaptă și vezi
Programul firmei de curierat FAN Courier este 9:00-17:00. Așa scurt pe siteul lor.
Nu contează
La mine și cu Cargus, Sameday și chiar Fan Courier, vin comenzile după 5, așa că repet, ai răbdare că vor veni
Plătești ceva la curier când sosește? Dacă livrarea scrie "free" pe Shein?
Nu,dar daca ai primit mesaj de la fan Courier, ar trebui sa specifice și asta, daca nu specifica, înseamnă că nu ai de plata nimic
Am primit mesaj. Sunt in satul de alături și zic că nu mă găsesc. Și i-am apelat de 2 ori și le-am mai zis detaliile încă odată. E deja 8 seară, nu știu dacă sa mai aștept că e târziu totuși.
Adică nu-l lăsa să plece cu comanda taaa înapoi, mai ales daca e in satul vecin
Păi l am sunat și a zis că face tot posibilul sa vina. Dar nu înțeleg de ce nu mă găsește că am dat adresa corect.
Doar nu ești ac in carul cu fan, pe bune acum
Lasă-l atunci, o nimeri el adresa
Eu mă culc. Ce naiba stau să-l aștept pe el. Fac treispe paișpe?
Eu am primit un colet la easybox acum jumate de ora …deci ce te mai mira?
Și nu e cine știe ce distanță de la sediul lor până la destinație...
Așa că mai ai inca putina răbdareeee
Păi nici la mine nu este foarte mare distanta. Când am sunat a zis că este în satul de alături. De acolo până la satul meu are 15 min. Și nici acum nu a sosit
Daca nu il primesti azi inseamna ca il vei primi maine.Nu fuge nimeni cu comanda ta.
Nu a venit se pare. Îl mai primesc său trebuie să-i contactez? Menționez că am m ai dat o comanda de la notino și tot cu fan Courier trebuie să-mi vină. Cred că azi sau mâine.
Hei
Ar trebui să-l contactez pe curier? Pe domnul de aseară că văd că ei nu mă contactează și am presimțirea că vor trimite coltul înapoi la Shein.
Ii spui "Scuzați că va deranjez, in legătură cu o comanda de la Shein va deranjez, ieri trebuia să fi venit cu ea, dar nu ați mai ajuns, sunt șanse să veniți astăzi cu el?"
Și vezi ce zice
Eu sunt din Judetul Suceava localitate x...
Văd că au sediu la Suceava Fan Courier și până la localitatea mea fac 30 de minute. Nu înțeleg ce e așa greu să ajungă cu o comanda.
Și la mine fac tot atât de la sediul lor până la tine
Dar vezi tu, sunt și alții care își așteaptă comenzile si de asta
Dar dacă îl contactez pe domnul de aseară e tot el sau poate fi altcineva? Că singurul număr pe care îl am e al lui