Pai suna-l, că e același număr, chiar daca curierii sunt diferiți, vezi ce ți spune.
Însă de regulă livrările care nu au fost preluate de cumpărător din orice motiv, fie se predau a doua zi, fie peste o săptămână.Asa că sună sa vezi
Nu știu dacă e tot el sau nu, dar te asigur că numărul e același, chiar daca e alt curier
Poate îmi trage teapa. Sau poate mai vor bani in plus însă în mesajul cu pinul și AWB de ieri nu scrie costul livrări.
Curierii nu îți trag țeapă, stai liniștită
Vorbește cu el, vezi ce ți zice, ridici coletul și asta e tot, nimic mai mult
Nu răspunde la telefon domnul de aseară și i-am dat și mesaj. Cei de la Fan Courier Suceava au niste recenzii foarte proaste că dacă te uiți la ele îți pui mainele în cap. Plus că am dat o alta comanda de pe Notino și tot cu Fan Courier standard trebuie sa fie și scrie data de estimare fiind astăzi și că coletul a fost expediat. Dar nici cei cu comanda de la Notino nu au ajuns.
Peste tot au recenzii proaste
Eu ca sa trimit un colet, in loc sa vina ei, m-am dus eu la sediul lor, apoi mă sună curierul că vine sa ia comanda
Deci mă enervează de mor. Sun și nu răspunde. Joi și Vineri e liber și nu cred că îmi va mai livra coletul.
Mi-a venit coletul de la Notino tot cu firma de curierat Fan Courier și tot de la sediul lor Suceava, l am întrebat pe domn. Și dacă tot a venit l am întrebat și unde s-a ratacit ăla cu coletul că tot de la firma lor trebuie să-mi vină. I am arătat și Nr AWB și pinul cu mesajul pe care mi l-au trimis. A căutat în mașină nu a găsit, a zis că merge la sediu și se uită daca mai este un colet pe numele meu, daca nu a zis că se poate ca cel care nu m-a găsit sa de-a "retur". Și dacă a dat retur și coletul nu vine astăzi ce fac? Aici cu coletul de la Notino am pus același cod poștal, nume și adresa și domul m-a găsit. Ăla ce face, s-o rătăcit în pădure... Doamne fer
A venit ieri coletul, până la urmă m-a găsit chiar daca eram la liceu. Iar pachetul 2 mi-l vor livra in 1-2 zile mi-au scris email. S-a rezolvat tot!
Exact. Îți mulțumesc pentru informații în toate aceste zile!
misauratcuviata întreabă: