Pai uite o idee:
-Buna ziua nu va suparati imi puteti acorda 5 minute pentru o intrebare?
-buna ziua desigur, spuneti dar daca se poate repede pentru ca trebuie sa decleze avionul pentru care am bilet...
-desigur voi fi cat de directa pot...nu cunosc limba franceza bine si as vrea sa ma ajutati sa gasesc ghiseul nr 10 pentru a cumpara un bilet franta-romania... daca stiti limba franceza as dori sa ma ajutati?
-desigur ghiseul este aici dupa colt...rezolvam imediat
(dupa cumpararea biletului...)
-multumesc mult pentru ajutor.
-nu face nimic...la revedere
-la revedere multumesc inca odata
sper ca te-am ajutat... daca vrei si traducerea spune
pwop
O conversatie intr-un aeroport? adica? la ce te referi? un simplu dialog? fara tematica? in fine... cu cine va trebui sa vb... o tema ceva...sau trebuie sa inventezi... dar adica trebuie asta nu o pot face in numai 10 randuri...in mai multe randuri...asta e lucrare nu in 10 randuri...depinde
Pai un dialog... ne-a zis s afacem o conversatie in aeroport sh dupa sa o traducem in engleza dar nu`i porblema de tradus...nu stiu cum sa fac conversatia
-Hello I can not get mad granted for a 5 minute question?
-Good day of course, but you can quickly tell that should decl for plane ticket...
-for I-of course you can be as straightforward. do not speak French well and I want to help me find counter No. 10 for the France-Romania buy a ticket... if you know French I want to help?
-course corner desk is here... resolve (after buying the ticket...)
-thanks for help.
-not some
pwpik note mari :*
Exact 10 randuri scrie si u mai mare
daca ai nevoie de traduceri stiu 4 limbi straine ma poti contacta pwp...id daca il vrei spui imi trimiti mesaj privat....pwp
ElenaPwPik...Compunerea in romana este buna dar mai bine ramaneai la ea. Ma intreb. la traduce ai folosit google translator? Pentru ca nu e prea corecta. Andrush03 a spus ca se descurca cu traducerea.
Si eu as avea nevoie de traduceri ma poti ajuta si pe mine?