| ღMikyღ a întrebat:

Am decis sa ma descarc aici si va spun din capul locului ca daca aveti ceva, un sfat constructiv sa-mi spuneti, imi scrieti, daca nu, asta e.
Am aproape 15 ani si sunt a 8-a si am inlaturat din sifonier toate hainele mici de mi-a ramas aproape gol. Si cand le mai aud si pe colegele mele cum se lauda ca se duc saptamanal la mall, cum isi cumpara haine din noile magazine din mall..pff..SI nu ca as avea o problema cu asta, se pot duce unde vor, doar sa nu-mi mai spuna si sa sune ca o lauda si sa o faca special sa ma simt eu prost ca vreau si eu sa ma duc sa-mi iau haine, dar nu imi permit. Imi doresc atat de mult sa-mi iau si eu haine, sa nu mai stau in randul fetelor care sunt nearanjate, cate au haine vechi si uzate, vreau si eu sa ma simt bine in hainele mele..Tot ce astept acum este examenul, sa-l iau, sa ma duc la liceu, sa am colegi noi, profesori noi, sa ma cunoasca lumea ca o fata draguta, care se imbraca frumos, care miroase frumos, mai tarziu care se si machiaza frumos, care este mult mai dulce, prietenoasa. Vreau sa fiu cam opusul meu, dar nici sa ma las de invatat pentru ca asta nu permit eu. Vreau si eu sa-mi permit haine, lucruri frumoase, pe care orice fata la un moment dat si le doreste, indiferent de stilul ei. Parintii nu imi dau alocatia sau bani de buzunar, nici mama, frati am dar sunt vitregi si nu am nicio legatura cu ei, vreau sa ma schimb, sa ma simt bine in pielea mea. Merci pentru timpul acordat si cum am zis si mai sus, daca ai ceva pozitiv si ok de zis, zi, daca nu, asta e. Pupici

8 răspunsuri:
| AndyAndduti a răspuns:

Hei poti sa cumperi haine super misto din second hand si foarte ieftine.in second se gasesc haine de firma la preturi de 4-3 lei sau ma-i ieftine, nu te da batuta. vorbeste cu mama ta si nu va refuza sa iti de-a bani pentru haine cu preturi de second hand.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Iata de ce era bine sa existe uniforme in scoli! Nu ar mai fi existat "aerele" astea la fetele cu bani. Si nici rautate. Care invata era apreciata, nu pentru hainele de pe ea.
In acest moment, nu prea ai ce face decat sa inveti "pe rupe" ca sa reusesti ceva in viata si sa-ti permiti tot ce-ti doresti. In situatia in care parintii nu au prea multi bani, nu le poti cere alocatia. Din ea iti asigura alte nevoi.

| UzOm a răspuns:

Vine Black Friday (11-29 nov.). Succes!

| UzOm a răspuns (pentru sasa1sasa1sasa1):

Ai mare dreptate! Datoria uniformei este aceea de a duce la un același nivel tot colectivul acelei instituții. De a dispărea critica neconstructivă și totodată de a putea face diferența dintre o profesoară și o elevă. Dar într-un fel e mai bine fără uniforme. Se zice că haina la fel ca și ochii îți reflectă caracterul.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns (pentru UzOm):

Corect. Dar cred ca pot lasa asta pe mai tirziu. Si asa in scoli e o debandada...
Oricum, se pot face mici "abateri" care sa-i defineasca.

| T0T a răspuns:

Sincer îmi pari simpatică și te înțeleg însă înțelege-i și pe ai tăi că poate nu au bani. Ar trebui să te mulțumești totuși cu ce ai și să te gândești că nu întotdeauna haina îl face pe om. Știu că pentru o fată e important să arate bine, să fie diversificată să se simtă bine cu ea, dar mai încearcă să strângi bani dacă ai ocazia, să nu îi mai dai pe alte chestii și când ai ocazia dă-i pe niște haine care îți plac cu adevărat. Nici să îți iei ce nu îți trebuie sau ceva care porți de câteva ori și după gata(unică folosință) că cam așa fac multe fete și e risipă de bani.

| OldSoul a răspuns:

Nu prea conteaza cum te imbraci, conteaza ce ai in cap.
Si cu putina creativitate te poti imbraca frumos si la moda si cu ceva haine care nu sunt noi.
In rest daca vrei sa-ti cumperi haine noi, cauta-ti un iubit cu bani si aia e.

| ღMikyღ explică:

Si eu sunt de acord cu uniforma, si cu tot ce ati zis despre ea. Cum ne face egali si nu mai exista acea ura sau mai stiu eu ce, oricum.Dar hai sa zicem ca nu la scoala, hai sa zicem ca si pe-afara, daca iesi undeva ( eu nu prea ies oricum), ai nevoie de ceva frumos cu care sa te imbraci stiti. Ideea cu second-hand-ul e ok dar.
Invat, invat si invat. Simt si eu ca vreau sa fiu apreciata in alt mod decat cu note bune, intelegeti?
Si iubit n-am avut si nu voi avea prea curand..mai ales sa-mi cumpar haine de pe urma lui laughing