Pai..........nu a venit inca momentul sa-ti faci un,''IUBIT'' dUpa parerea mea.Nu stiu cum as putea eu sa te ajut dar stai linistita ca o sa-ti gasesti marea iubire.Si apropo nu trebuie sa te schimbi pentru a te place cineva. Cine te iubeste te va iubi asa cum esti tu si poate ca in liceul|scoala unde esti tu exista un baiat frumos, singur si destept care te place dar poate e f. timid di ii este rusine sa-ti spuna. Poate e un bad boys care in preajma ta se topeste ca o inghetata la soare dar nu vrea sa spuna. O sa vezi ca o sa -ti faci prieten cand te astepti mai putin.
papa si multa bafta iar fundita sa stii ca nu-mi trebuie in cod special dar daca vrei sa mi-o dai eu nu o refuz nici pe ea, nici votul!
Iubirea nu o cauti tu te gaseste ea pe tine..Si ce? e super ca nu ai iubyt inca la 16 ani, si mai esti si virgina..Bv eu te felicit tine-o tot asa pana la 20 -21 macar.dar daca te gasesete iubirea la 16-17 ani nu o lasa sa plece up
Atat timp cat o sa iti cauti printul nu o sa il gasesti.Atat timp cat actionezi imatur si te astepti din prima la baiatul acela *cool, frumos, destept* nu o sa il gasesti.Fi tu insuti si incearca sa numai cauti caci te va gasi el singur.
Stiu ca toata lumea iti va zice "fii tu insine" si ca asa e bine dar fii si tu un pic mai romantica. Sfatul meu este: sa observii un baiat care iti place cateva zile iar apoi daca iti comvine incerci sa te apropii de el si sa te porti un pic si cum ii place lui(asta nu inseamna ca trebuie sa te schimbi!) iar apoi daca si el o sa inceapa sa te placa o sa inceapa o noua poveste de dragoste...
Succes!(crede ma asa fac si eu dar e si in functie de baiat...)
Multumesc de fundita si iarta-mi greselile dar cand ti-am scris, ma grabisem un pic si nu stiam ce sa-ti mai spun. Nu stiu daca ti-am dat cel mai bun raspuns am doar 11 ani si 11 luni dar esti prima care mi-a dat fundita si asta nu o sa uit. te pup! iar daca ai fb si mess poate mi le trimiti printr-un mesaj daca vrei. papa