| prostulsecolului226 a întrebat:

Am facut o greseala incredibila, am jucat 600 de lei din propria alocatie la jocuri de noroc, eu ar trebui sa justific banii acestia parintilor. as dori sa stiu daca pot sa imi repar greseala cumva in timp util fara ca ei sa observe, tinand cont am 18 ani si sunt la liceu, neavand cand si unde sa lucrez.

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu iti sugerez sa le spui parintilor adevarul.In felul acesta isi vor da seama ca iti pare rau si actionezi in mod mai matur, ceea ce e de asteptat la 18 ani, recunoscand greseala.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai nu ai vreo șansă să faci 600 de lei în timp util și, cum zicea și dullcat, mai matur ar fi sa le recunoști totuși greșeala

| Furnicuta000 a răspuns:

Stii cum se spune, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.vor aprecia mai mult daca le spui ca a fost o greseala si ai facut asta pentru prima si ultima data decat daca vor descoperi ei singuri ca lipsesc banii

| prostulsecolului226 explică (pentru dullcat):

Recunoscand nerecunoscand nu rezolv absolut nimic. Si daca aud ce am facut si cat am pierdut sunt sanse foarte mari sa ma dea afara din casa

| prostulsecolului226 explică (pentru Furnicuta000):

Eu nu am genul de parinti care sa inteleaga, ei mereu au judecat. Si nu zic ca nu merit judecat, dar nu m-ar ajuta deloc in momentul asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu pe cineva care lucreaza la pacanele. De fapt locreaza la software-ul pacanelelor si ce-ti pot spune cu siguranta e ca totul e creat in asa fel ca tu sa-ti pierzi banii. Las-o incolo de dependenta.

| dullcat a răspuns (pentru prostulsecolului226):

Daca spui tu....Retine ca pe masura ce continui sa te comporti ca un copil, ei vor continua sa te trateze ca pe unul.

| VoidEternal a răspuns (pentru Furnicuta000):

Deci o să-și ia bătaie doar de 300 de lei.

laughing)

| VoidEternal a răspuns:

Singurul lucru pozitiv care ar putea să iasă din toată afacerea ar fi sa nu mai calci in viață vieților tale într-o sală de jocuri sau sa mai intri pe vreun site de pariuri. Ai o grămadă de exemple chiar și doar aici de pe TPU de băieți care au pierdut sume imense și sunt efectiv dependenți ca de cocaină.

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi in weekend la mall si muncesti acolo, carand cutii, punand marfa pe raft, spaland podele samd.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-le parintilor si incearca sa le spui ca a fost o greseala! Nu ar fi trebuit sa primesti toata alocatia pe mana