anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut o prostiee azi, mi-am uitat tema la romana azi dar am fost nevinovata pentru ca prosorul nostru a lipsit 2, 3 zile si nu mi-am m-ai adus vechiul caiet si astazi am realizat ca nimeni nu mi-a verificat tema si am mers la profu in cancelarie si de suparata am inceput sa plang, profu a spus ca nu e nimic dar am plans si in fata clasei si acum toti ma cred o plangacioasa, nu asta e problema dar eu plang cand ma lovesc, etc. (sunt foarte, foarte sensibilla) nu am fost asa niciodata, iar acum toti ma cred fata care plange din orice (pana si profu) ce ma fac? adica pentru mine e o rusine sa plang, toti fac misto de mine crying, adica maine cum pot sa ii privesc pe toti in ochi, mai ales pe profu. Toti o sa ma creada o plangacioasa -_- si nu prea vreau asta, imi e rusine, sasa nu am o viata stralucita dar acum si asta. Voua vi s-a intamplat ceva ff rusinos, va rog poate asa ma consolati.

Răspuns Câştigător
| Roxanna112345 a răspuns:

Hei! E ceva normal sa treci printr-o perioada ca asta in viata! In viitor pur si simplu incearca sa te indrepti ca nu e un capat de lume si tuturor le pasa de un lucru atunci cand se iantampla iar dupa incep sa uita, Poti schimba pareile lor putandu-te pe viitor cu maturitatehappy Succes si capul sus ca si eu am patit lucruri de genuwinking

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi s-au intamplat mai multe chestii mai rusinoase, dar nu am de gand sa ti le povestesc ca sa te consolez big grin
Nu e nimic grav ca ai plans, pentru ca toate fetele sunt mai plangacioase, asa ca nu are de ce sa-ti fie rusine.

| zurick a răspuns:

Calmează-te! Mi s-au întâmplat multe chestii mai rele(despre care nu doresc să vorbesc), dar ușor am trecut peste aceste ''detalii'' ale vieții mele. După ce au trecut mi-am dat seama că odată ce eu le uitam și ceilalți le uitau.Nu mai contează că ai uitat un caiet nenorocit, tu știi bine cât poate capul tău și nu trebuie să-ți spună asta nimeni.Nu mai da importanță, arată-te așa cum vrei.Fă doar tot posibilul să fii pe placul TĂU.

| Bøøgey a răspuns:

Hai ma, ce naiba? Asta numesti tu rusinos? E un fleac, calmeaza-te.

| doreal a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, poate ca asa suntem noi fetele:/.

| doreal a răspuns (pentru zurick):

Multumesc de sfat.