Bai c0@/e esti baiat ce dracu' daca ai macar 13 ani ar trebui sa fi putin mai cu capul pe umeri. Daca te lasa pentru ala e clar ca-l place pe el nu pe tine.Sunt atatea fete dar tu nuuu tu vrei numai cu ea? Sau ce doamne iarta-ma? Zici ca numai ea ar avea p/*|)a.Maturizeaza-te
Eu zic sa nu o buzaresti cu mesaje ca dupa se enerveaza si numai vorbeste cu tine deloc, (am patit), si incearca sa ii lasi un mesaj ceva de genul "mi-e dor cand vorbeam toata ziua." sau cev de genul, nu stiu. Depinde de multe ori de atitudinea fetelor. Daca te-a lasat pentru altul inseamna ca s-a plictisit de tine si doar profita sau baiatul respectiv stia sa o faca sa se simta mai bine in preajma lui. Incearca sa ii spui ce simti si daca nu ai succes incearca sa uiti macar putin de ea si sa iti faci iubita doar ca sa nu mai ai gandul la ea. Sper ca te-am ajutat!
Sa-ti vezi de viata ta, fata este cu altul, tu ce mai cauti in relatia aia, a 3-a roata la caruta?
Move on baiete-te!
Da fratioare, streseaz-o cu zeci de mesaje si mai intreaba-te de ce te ignora.
"Iam fost alaturi mereu vorbeam cu ea mereu. Si acum sa primesc asta, sa nu-mi raspunda la mesaje, sa nu-mi mai scrie. ma doare foarte tare ce face ea." Pai tocmai, i-ai fost mereu alaturi, dar sa stii ca asta nu e treaba iubitului, asta e treaba prietenelor ei, dar daca tu ai facut asta acum esti ca o oricare prietena sacaitoare, si de asta te ignora.
misauratcuviata întreabă: