Poate nu il mai poti reintoarce, pentru ca din moment ce i-ai zis "pa" crede ca esti o fitoasa careia nu i-a pasat de relatie, chiar daca tu intr-un fel ai incercat sa dovedesti ca ti-a pasat. Hey, fi fericita pentru el. Daca arati ca te bucuri pentru el la un momentdat se va intoarce la tine, pentru ca vede ca esti alaturi de el. Daca nu se mai intoarce, fi linistita ca mai sunt baieti pe planeta asta, Doamne iarta-ma! .
Totusi, daca ii spui ca il iubesti si chestii d-astea, va veni inapoi, dar va veni degeaba pentru ca lui nu ii va mai pasa de relatie, ci pur si simplu va sta cu tine degeaba . Daca te rogi de el sa se intoarca, vei arata ca tu esti cea care se milogeste si el va barfii ceva in genu : "Ce proasta e, se roaga de mine sa o iert! ". Deci, ai grija. Baietii astia santajeaza multe fete.
Spune-i ca ai facut o greseala si il iubesti si il rogi sa iti mai dea o sansa! :*
Funda?
Roagă-l să te ierte, spune-i că încă simţi ceva pentru el.
Dar, după mine, dacă se întâlneşte cu alta nu prea l-a interesat prea mult pe el Trebuia să sufere, mai ales că el a fost părasit de persoana iubită...
Mdă. Sper că te-am ajutat.
Da dear mai fi si asa de simplu de spus si cel mai bine sa-mi rs la sms mele mi se pare ca l-am ranit destul de tare dar totusi o so mai incerc
dolores_4478 întreabă: