Muta-te... daca asa prieteni si profesori ai tu, o sa-ti fie mai bine altundeva crede-ma
Wow, ce chestie complicata...pai se pare ca diriga ta e pusa pe fapte destul de bine(paranteza: e dusa rau) asa ca ideea cu mutatul la o alta scoala nu pare chiar atat de rea dat fiind viitoarea ta reputatie care va starni destule controverse. Iti dai seama ca nimeni nu o sa iti mai imprumute nimic si nimeni nu o sa aiba incredere in tine, asa ca cel mai indicat lucru e sa te muti la o alta scoala. Si eu trec tot intr-a 8-a, care o sa fie foooooarte grea mai ales din cauza examenelor bla bla bla. Asa ca mult succes la noua scoala daca te vei decide in aceasta privinta
Depinde daca mai ai prieteni aici in scoala o sa rezisti crede-ma stiu cum edaca nu mai ai pe nimeni mai bine te muti
Pai cred ca e foarte buna ideea insa eu as ramane si i-as face zile fripte dirigai insa fara sa imi atrag prea multe probleme din partea celorlalti profesori adica ce poate sa iti faca asa de rau, bine asta daca nu o sa fii respinsa de colegi din cauza spuselor prietenei tale.