Nu il suna,da-i un mesaj si intreaba-l ce face,desi nu prea rezista relatiile la distanta,eu as zice sa incerci,e prea de treaba baiatul. Dar totusi,gandeste-te tu la ce vei face, pune in balanta avantajele si dezavantajele, daca vei fi cu el.
Eu spun sa il suni.E pacat sa il pierzi doar din cauza distantei.Cum a spus si el,poate veni el, sa va intalniti.Si daca il placi, de ce vrei sa renunti? Totusi, e prea frumos ca sa fie adevarat.
Ştii, mai bine să încerci şi să vezi că nu a mers relaţia, decât să te gândeşti că, dacă încercai, puteaţi avea o legătură frumoasă.
Şi dacă tot ai acceptat să te vezi cu el zilele astea, sună-l mâine [asta doar dacă într-adevăr îl placi].
Hm... şi dacă tipa aceea te ştia => le-a povestit prietenilor săi despre tine, deci chiar eşti specială pentru el. Acceptă-l.
Baftă!
Da, chiar il plac, doar ca pentru prima data imi doream o relatie simpla...e, se pare ca nu se poate multumesc pentru sfat!
Foarte frumos, pare ireal, eu zic sa il suni... dupa aia o sa-ti para rau ca nu ai facut-o si o sa stai sa t intrebi ce s-ar fi intamplat daca l-ai fi sunat, mai bine acum decat niciodata. daca il suni sau t mai vezi cu el sa ne sp si noua
Mie mi se pare prea asa...ce naiba e exact ca intr-un film.Nu sunt 100% convins ca tot ce ne dezvalui e adevarat dar daca chiar este adevarat mie mi se pare INCREDIBIL
Elenastoica9 întreabă: