| Pisiii :x a întrebat:

Am fumat dar nu simt nimica tentant.Adica ii aud pe alti "vai nu ma pot lasa de fumat" eu fumez de 1 an si nu ma tenteaza.Nu simt nimica speical. Fumez pur si simplu sa vad cum e. Dar nu simt nimica care m-ar putea face dependanta.Nici macar placere nu simt. E ceva neinregula?

11 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Nu esti dependenta?laughingPai deja fumezi de 1 an si "cica"nu te tenteaza. Daca nu te tenta nu incercai.Crezi ca poti sa te lasi de fumat oricand ai chef? Iti propun un testhappy. Incearca sa rezisti o saptamana fara tigari.Sa nu uiti sa'mi spui raspunsul.

| LoveMusic a răspuns:

Tocmai că nu simţi nimic, e cel mai PERFECT motiv pentru a te lăsa. Că fumezi doar pentru că n-ai ce face, este foarte rău, îţi strici organismul.Mai bine lasă-te, să vezi că poate nu poţi.Ai grijă cu ţigările astea că-s bune de aruncat la gunoi, şi te aruncă şi pe tine (dacă înţelegi expresia).

| Klara a răspuns:

Asa si la mine. Fumez ca sa-mi treaca vremea, dar niciodata n-am simtit ca nu pot trai fara tigari. Nu sunt o fumatoare inraita, fumez ocazional, si destul de putin ( vreau sa zic ca n-am fumat niciodata un pachet singura ). Nu e nimic neinregula, pur si simplu si tu esti o fumatoare pasiva. Ai grija doar sa nu dai in dependentzahappy

| yanny`s a răspuns:

Pai asa si eulaughing
nu simt nimic cand fumez, nici macar nu simt nevoia sa fumez, dar o fac din obisnuinta sau nici eu nu stiulaughing
cert e ca tot incerc sa ma las si nu reusesc.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Pai e bine, asa te`ai putea lasa oricand de fumat.sunt altii care incearca fel si fel de ceaiuri, plasturi, pastile, gume, si nimic.bv tie :* dar mai bine nu mai fumezi deloc tongue e bine pentru sanatatea ta. bv tie

| Mina a răspuns:

De un an? Cate tigari pe zi? Daca nu simti dependenta, nu mai fuma deloc, sa vezi- poti?

| zorialbi a răspuns:

Pai mai bine renunti de tot la tigari. E bine si pentru sanatate, economisesti si bani... Oricum tigarile nu-ti aduc nici un avantaj.

| FineBroAndy a răspuns:

Pi depinde si ce tigari fumezi.Kenturile,Marlboro si astea mai tari sunt tentantewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Panda15 a răspuns:

Te sfaduiesc sa te lasi te acest sport poate acum nu simti nimic dar dupa aia peste mult timp nu se stie...

| emanuelf a răspuns:

Eu cred ca esti confuza in pareri. Iti recomand un articol unde trateaza problema dependentei de tutun, vazand ca fumezi de 1 an de zile: http://director-articole.net/......imp-apare/